PDA

Просмотр полной версии : Спілкуйся під землею

Volodymyr
17.08.2006, 15:05
Я б з радістю спілкувався під землею, але на жаль не можу. Бі почав масово рекламувати свою присутність в метрополітені! Що ж, він таки там присутній, але до спілкування в метрополітені ой ще як далеко. Більшість часу абоненти проводять в тунелях, де покриття нема, а якби й було, то шум просто не дає можливості спілкуватись.

За таких обставин, гадаю, потрібно просто вважати, що ніякого покриття Бі в метрополітені поки-що нема.

PS. Нещодавно катався у віденському метро. Разюча різниця - вагони шумоізольовані та і рельси суцільнозварені та на одному рівні - майже не шумлять. Розмовляти можна всюди - і в тунелях і на станціях і на переходах - сигнал не обривається взагалі ніде. Однаково присутні усі 4 австрійські оператори - усі є націоналами.
Аналогічна ситуація і в гірських тунелях. При крутих поворотах в тунелях ставлять додаткові станції. Подорожував по всій країні - від сходу до заходу - не знайшов жодного місця, де б не було хоча б одного з операторів. Дуже часто ставлять одну вишку, а до неї вже чіпляються усі оператори.

Ех, нам би так!...

Dave
17.08.2006, 16:35
Вопрос шумоизоляции - лежит за пределами компетенции УРС, это проблема метрополитена и только его.

Volodymyr
17.08.2006, 16:39
Вопрос шумоизоляции - лежит за пределами компетенции УРС, это проблема метрополитена и только его.
Повністю згоден!

Rainbow
17.08.2006, 16:42
Тут куди як не крути, але рівень австріських ОСЗ набагато вищий. При тому, що більша частина Австрії це гори. А про якість звязку я мовчу.
Одним словом то не до порівняння.