PDA

Просмотр полной версии : Вибір телефону Motorola (а може і інші)

Volodymyr
06.12.2006, 12:50
Звертаюсь, до всіх, хто компетентний відповісти по цьому питанню.

Від совго Motorola T280 я вже позбувся (ех, був апарат, всі апарати дохли, а він сигнал тримав), бо морально вже себе вижив, та і повільний інтрефейс і т.д.

Потрібно підібрати телефон за такими параметрами:

- особливо впевнений прийом сигналу (саме того хочу Моторолу);
- тривалий час роботи батареї (ну бажано не менше 4 днів, як от в С115)
- підтримка Bluetooth, GPRS, WAP
- формфактор "класичний" (але це не так нагально як перші три пункти)
- бажано відсутність камери, mp3, FM та інших зайвих прибабахів.

Зупинився поки-що на таких апаратах:
Motorola L2
Motorola V195 (розкладушка) (очевидно не буде запущена на українському ринку)
Motorola E398 (чомусь уже не продається)
Motorola E1 (чомусь уже не продається)
Motorola E770 (не для українського ринку)

KISIGOR
06.12.2006, 13:03
Volodymyr, з цих Л2 саме більше Вам підходить, так як менша ціна і тримає номально (в середньому 3 дні).

Andrew
06.12.2006, 13:10
Volodymyr, сам пользуюсь Л2 время от времени. Не могу сказать, что у него супер прием - время от времени выпадает из сети 255-06 в Киеве, что называется на ровном месте. ИМХО, дело тут в сети, но этот аппарат вряд ли можно назвать лучшим по приему.

Volodymyr
06.12.2006, 13:13
Якщо не L2, тоді який апарат із сучасних існуючих можна назвати гарним приймачем сигналу?
Доречі, в L2 активується нетмон?

garbuz
06.12.2006, 14:18
Прсмотрись к модели Motorola V360. Есть голубой зуб, юсб выход для передачи данных(одновременно и подзарядка от компа) или подключения гарнитуры. Есть слот для карт памьяти (64Мб в комплекте). Фотокамера и МР3. Активация нетмонитора програмная. К приемопередачику данного телефона у меня притензий нет.

EGOIST
30.05.2007, 04:31
!!!

В моторолу V3c можно заливать игры через кабель , комп ?
или тока с инета качать ??

Maxxx
30.05.2007, 07:48
Якщо не L2, тоді який апарат із сучасних існуючих можна назвати гарним приймачем сигналу?
Доречі, в L2 активується нетмон?

У дружини L6 - прийом супер - в одному і тому ж місці робить мій старенький SE T630 по чутливості. Хоча мій в порівнянні з деякими іншими ще нічого. І батарея у L6 непогано тримає (десь 4 дні при середьній кількості розмов)

KISIGOR
30.05.2007, 09:22
EGOIST, в Моторолу V3 для ГСМ точно можна ставити ява програми ы ыгри через комп, незнаю, як з V3с

yUPa
30.05.2007, 09:27
В моторолу V3c можно заливать игры через кабель , комп ?

Пробуй способ установки для рейзра. Файл закидывается в корень карты, а потом через меню в разделе игр проводится инсталяция

404_not_found
30.05.2007, 13:26
Прсмотрись к модели Motorola V360. Есть голубой зуб, юсб выход для передачи данных(одновременно и подзарядка от компа) или подключения гарнитуры. Есть слот для карт памьяти (64Мб в комплекте). Фотокамера и МР3. Активация нетмонитора програмная. К приемопередачику данного телефона у меня притензий нет.

Тож советую эту модель, сам уже больше года ей пользуюсь и очень доволен.

sanioktlf
30.05.2007, 15:46
Тож советую эту модель, сам уже больше года ей пользуюсь и очень доволен.

Да-да, поддерживаю. Очень пристойный тел. А учитывая, что он там мало стоит, то ваще норма. Особенно мне в нём понравилось то. что у него встроенный модем весьма крут. А если активируешь нетмон (что делается достаточно легко), то сможешь легко вешаться на любую, видимую БС, что бы слезть с перегруженной. Но это так, к слову.

Volodymyr
30.05.2007, 16:12
Maxxx,

користуюсь L2 вже з півроку. Не отримав я бажаної хвацькості за сигнал. :( Будь-яка моторольна розкладушка явно краще чіпляється за сигнал. Розмовляв про це з Garbuz-ом, він своїй дружині купив V177 (я теж доречі), сам тел нікудишній (тормознутий просто жах), зате як вчепиться в сигнал - не відірвеш.

Maxxx
30.05.2007, 16:17
Maxxx,

користуюсь L2 вже з півроку. Не отримав я бажаної хвацькості за сигнал. :(

Можливо, між L2 та L6 є якась різниця? :confused:

Volodymyr
30.05.2007, 21:01
Можливо, між L2 та L6 є якась різниця? :confused:

Я десь читав, що у L6 найбільший рівень випромінювання. Можливо передавач у нього і краще випромінює і приймає сигнал....

якщо я не правий, то прошу поправити.

Maxxx
30.05.2007, 21:32
Я десь читав, що у L6 найбільший рівень випромінювання. Можливо передавач у нього і краще випромінює і приймає сигнал....

якщо я не правий, то прошу поправити.

Мені здається, що той SAR придумали для того, щоб задурити голову споживача :-) Рівень випромінювання апарату зумовлюється стандартом GSM, від 0,2 до 2 Вт, і якщо в якихось моделях воно відрізняється - то SAR, про який повсюди пишуть і який мається на увазі, тут не показник... І ще, здається, у L6 антена внизу знаходиться (хто їх розбирав - виправіть, якщо не так), тобто далі від мозка, тому хто там що міряв - під великим питанням. ;)

Rainbow
30.05.2007, 21:32
Ти ж вроді шарящий, але всеодно параноєю страдаєш. Скіль раз вже писалось що рівень SAR не тільки від потужності передавача залежиить. Наприклад у Алка 332-го SAR аж 0,22. Проте він працював без проблем там де фінський 31й туалет з рівнем SAR близько 0,80, тихо курив.

Мені здається, що той SAR придумали для того, щоб задурити готову споживача
Взагалі то він був давним давно. І допустими значення було 20 Вт/кг. Але коли побачили що у мобіл він набагато мнеше, то спутили до 2.

webivan
30.05.2007, 21:55
Насправді я нещодавно спеціально тестував на потужність передавачі в різних телефонах, з наявних у продажу гнус с130 примусив всі мотори курити в сторонці...

Maxxx
30.05.2007, 21:59
Насправді я нещодавно спеціально тестував на потужність передавачі в різних телефонах, з наявних у продажу гнус с130 примусив всі мотори курити в сторонці...

І якими вимірювальними приладами ти тестував різні телефони?

Volodymyr
30.05.2007, 22:12
Rainbow,

чесно кажучи, особисто я не знаю від чого ще може залежати рівень випромінювання, якщо не від потужності передавача. Само собою розуміється, що різні корпуси будуть по різному поглинати випромінювання. Крім потужності ще можна враховувати діаграми направленості...

Але згоден, протупив, переплутав потужність передавача і SAR. (Думаю можна списати на кінець робочого дня ;) )

Але щось ми від теми відхиляємось...

webivan
30.05.2007, 22:33
І якими вимірювальними приладами ти тестував різні телефони?
Елементарно, з c130 я дзвонив, коли жоден інший телефон в цьому ж місці мережі не бачив. Достатній вимірювальний прилад?