Просмотр полной версии : Call-Центр
Что случилось с Call-Центром.
Узбали доступ через голосовое миню. Как теперь звонить оператору.
Что за самопроизвол.:mad:
не выбирай ничего из голосового меню. и через некоторое время система автоматом соеденит с оператором.
так это мне теперь ждать пока все новости и другую инфу раскажут которую я и так знаю. ПОЗОР:mad: Life:mad:
Да нормально теперь хоть все по разделам разложили.
Могли бы и оставить отправку на опера, или ,к ак в КС, зашили бы в менюшку. ЗЫ: ну в КЦ лафы и так дозвон был неочень, они поетому, видимо, и прикрутили вам гайки;)
походу КЦ вообще закрыт, так как дозвониться тута не возможно, а на оф. сайте по этому поводу молчат как ни в чем и не бывало. позор:mad:
Gay_Lviv
05.01.2007, 11:03
после выбора языка набери комбинацию 321 или 322 или 323 подожди пока робощенщина расскажет тебя всякие умные вещи а потом нажми ноль, соединяет мгновенно
Я злой! :mad: Дозваниваться к оператору, а там теперь суперпароль требуют!!!
Мало того, что все так же спрятано в меню возможность дозвона, так скоро совсем уберут... Предлагают сразу получить Суперпароль по смс, - так не приходит :mad: .
Лайф держит в каждом дилерском магазине эксперта, так теперь всех туда направляет... А ведь не всегда удобно добраться...
В таких случаях оператора просто посылают куда подальше... и меняют номер...
Дозваниваться к оператору, а там теперь суперпароль требуют!!!
Пароль чтоб поговорить с оператором ??? :confused: :eek: Ой держите меня ))) :lol:
Оригинально ! Тут уже ничего не скажешь. :lol:
CDMA fan
25.02.2007, 18:52
В таких случаях оператора просто посылают куда подальше... и меняют номер...
Тоже самое я говорил оператору Билайн-Россия, после того, как потратил час на то, чтобы связаться с оператором.
На другом форуме комрад Geniusоff подробно расписал для припейда. У контрактников всё проще и быстрее
Как быстро дозвониться к живому оператору абоненту припейда
1. Нужно набрать 5433 подождать секунды 3
2. Нажать кнопку "2" (чтобы было по-русски), далее подождать секунд 5
3. Нажать "6" подождать секунды 3
4. Нажать "1", подождать около 60-90сек
5. Нажать на "0", далее ждать когда ответит человек (чаще всего не более минуты)
Это тоже работает 5433-2-3-2-2-0
и это тоже 5433 4-3 - прослушать до конца, далее дождаться и само соединит
Блін, вот прикол в тому що про ці славнозвісні комбінації публікувались лише в неті. Враховуючи що інет юзає десь 10% народу, то предаставлюся собі який процент юзверів ліфчика в курсі про це.
Лайфу великий незарах за це.
Как ни странно, я доволен существующим расскладом. У контрактников связь с колл-центром осуществляется в две кнопки. Ожиднание соединения не превышает минуты, а в основном = сразу же.
Припейду - да, нужно изыскивать способы. Но пути есть, нужно только покопаться. Ищите и найдёте, так сказать. А вообще, зачем припейду колл-центр)))
А вообще, зачем припейду колл-центр)))
Згоден! А нах взагалі той лайф здався зі своїми глюками? :x_mad:
Gay_Lviv
10.05.2007, 19:46
Rainbow,
я знаю до чого ти ведеш, а нах взагалі той жсм потрібен :lol:
Gay_Lviv, я веду до того що нафіг заявляти про наявність сапорта, якщо його дефакто неіснує. Точніше про його існування практичні ніхто не знає.
про його існування практичні ніхто не знає.
Ну як це не знає. Усі мою знайомі знають і користуються. А ті кто не знають, так ті взагалі телефон лише для звязку користують. Їм і питати нічого.
Фактично в ляйфі колл-центр не для широких масс, але кому надо той дзвонить. ІМХО.
Краще так, ніж чекати по 20 хвилин з'єднання, як наприклад у КС.
Шановний Janus! Відкрию велику таємницю! Коли мені потрібно було подзвонити в КЦ глюка, взнати якого <цього самого> не ходять смси на піплнет, то я парив собі мозги хвилин 20. І так не знайшов. Потім на київсаті сказали комбінацію і знову не працює. Як виявилось я нежотримувався пауз, бо тупо не знав про цей прикол.
Тепер прикинь що потреба подзвонити до тих цьоток по якійсь проблемі, наприклад глючний білінг чи ще щось, ввиникає у людина яка з інетом або не знайома, або знає що там можна таке знайти, що буде робити?
Варіант а: спитає у друзів. Якшо друзі такі самі далекі, то ефективності;
Варіант б: якщо можливо потусує в найближчий СЦ;
Варіант в: наймівоірніший. Плюне на то всьо діло, вважаючи КЦ в них немає.
Якщо вже така мулька пішла, то нехай зроблять його платним, як от на старпьоричі. Але дозвон без проблем.
[вырезано]
Gay_Lviv
10.05.2007, 22:53
До слова сьогоднійшній діалог з оператором Лайф. Майже дослівно.
-Доброго дня! Звертаюся до вас з такого питання. В мене виникла така проблема: одного чудового дня перестала працювати мелодія з персонального списку. Я подав заявку на повернення коштів, скажіть будь-ласка, коли вона буде розглянена? Справа в тому, що я знайшов мелодію, яка мені подобається, і тепер повернення коштів не обов'язково, я погоджуся на те щоб мені підключили безкоштовно ту мелодію, яку я хочу.
- Чи буде зручно вам залишатисяна лінії?
- Так, звичайно
-Дякую
_ Алло, ви мене чуєте? Дякую за те що ви залишались на лінії, заявка розглядається, в найближчому майбутньому вам повернуть гроші. Замовити безкоштовно іншу мелодія не можна
- Скільки можна розглядати заявку? Місяць? Рік? Вже пройшло як мінімум два тижні.
- Згідно з законодавством ми маємо право розглядати такі заявки протягом місяця.
- Згідно з яким законодавством? я студент юридичного факультету і вперше таке чую, мабуть я погано вчився, треба поцікавитися
- Поцікавтесь, я думаю вам буде корисно (у меня шок)
... Пауза ....
- Чи може бути вам ще чимось корисна
- Ні, дякую, ви були достатньо корисні коли надали мені інформацію стосовно українського законодавства
- В такому разі я дякую вам за звернення в лайф, на все добре, до побачення.
я студент юридичного факультету і вперше таке чую, мабуть я погано вчився, треба поцікавитися
- Поцікавтесь, я думаю вам буде корисно (у меня шок)
Жесть! :D
igorlesn
11.05.2007, 00:00
Как ни странно, я доволен существующим расскладом. У контрактников связь с колл-центром осуществляется в две кнопки. Ожиднание соединения не превышает минуты, а в основном = сразу же.
Припейду - да, нужно изыскивать способы. Но пути есть, нужно только покопаться. Ищите и найдёте, так сказать. А вообще, зачем припейду колл-центр)))
Меня удивляет следующее, чтобы как-то поставить контрактников выше по статусу, чем припейд, они не улучшают обслуживание контракта, а ухудшают облуживание припейда. :eek: Тот же колл-центр (дозвон к оператору через "одно место") и интернет (обрезание параметров) тому доказательство.
К тому же с недавних пор перестали с припейда вообще принимать заявки, по любому вопросу отсылают в сервисный центр писать заявление, хотя заявления писать и не надо и вообще заявка точно также устно составляется. Но гоняют через весь город от одного сервис центра к другому.
Еще теперь уже за недоставленные sms и mms деньги невозвращают.
P.S. Такое ощущение, что они взали себе за правило, каждый месяц придумывать новую "гадость". :mad:
Gay_Lviv, pа одно варто було уточноти в дої мадам як той закон зветься, а також номер статті і пункт де це вказанно. Якщо вона така розумна.
Gay_Lviv
11.05.2007, 00:35
Rainbow ,
чесно кажучи я розгубився, особливо після фрази. що мені це буде корисно... я такого не чекав. На "червоному" вияснилося, що це ніби-то Закон про звернення громадян. Особисто остання стуація мене в даний момент мало турбує, ну хіба своєю комічністю, адже гроші за мелодія, яка перестала грати таки пвернули. А от пару тижнів тому я відправив на Солом'янську рекомендований лист-претензію, відправив з повідомленням про вручення, ось тут ми і будем розглядати дії закону України "Про звернення громадян" :)
Плюне на то всьо діло, вважаючи КЦ в них немає.
Добре! Хай буде - немає. Мені все одно, шо для припейда КЦ не існує. Абонент припейду може засмучуватись з цього приводу, може перейти на контракт або обрати іншого оператора. Свобода вибору просто вражає.
А от такий випадок, який трапився с Gay_Lviv засмучує вже і мене. Неприємно, шо тут скажешь. Це ж не совковий магазин... :(
Gay_Lviv, я канешна не юрист, но не раз слышал, что ответ на обращение нужно предоставить в течении месяца, скорей всего тебя не обманули. Конечно она не права, но и ты, вместо наездов, что ты сам юрист ;), спросил бы номер статьи закона.
Обосрать лайф, киевстар, умс это +. Сказать правду про билайн - это предупреждение...
Виктор В
12.05.2007, 00:01
Не забывайте в какой стране живете. Савок был есть и будет еще долго. Такой менталитет. Обращение, суды и пр. это все фонарь в нашей стране. Скорее, просто нужно делать выводы. А сделать их ой как не просто, Наверное из больщих зол надо выбирать меньшее.
Добре! Хай буде - немає. Мені все одно, шо для припейда КЦ не існує.
Ну незнаю як це назвати. Моя хата скраю, а решти мастіть собі голову. Логічно, нічого більше не добавлю!
Абонент припейду може засмучуватись з цього приводу, може перейти на контракт або обрати іншого оператора.
Якщо я взя припейд для почаку а так така херня, то пошлю я цього оператора нах і вибері іншого.
Свобода вибору просто вражає.
А лайфу абоненти непотрібні. Потрібні шаровики.
А от такий випадок, який трапився с Gay_Lviv засмучує вже і мене. Неприємно, шо тут скажешь. Це ж не совковий магазин... :(
А ще дуже схоже трапилося з webivan'ом в таки справжноьмоу совковому червоному магазині! Що безграмотні експерти сидять в колцентрі, що безграмотні "експерти" сидять в магазинах!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot