PDA

Просмотр полной версии : Call-Центр

ruslan
11.12.2006, 08:47
Что случилось с Call-Центром.
Узбали доступ через голосовое миню. Как теперь звонить оператору.
Что за самопроизвол.:mad:

Маська
11.12.2006, 10:57
не выбирай ничего из голосового меню. и через некоторое время система автоматом соеденит с оператором.

ruslan
11.12.2006, 11:00
так это мне теперь ждать пока все новости и другую инфу раскажут которую я и так знаю. ПОЗОР:mad: Life:mad:

Маська
11.12.2006, 11:02
Да нормально теперь хоть все по разделам разложили.

Verden
11.12.2006, 13:40
Могли бы и оставить отправку на опера, или ,к ак в КС, зашили бы в менюшку. ЗЫ: ну в КЦ лафы и так дозвон был неочень, они поетому, видимо, и прикрутили вам гайки;)

KISIGOR
11.12.2006, 13:56
ТА це якось несерйозно!

ruslan
05.01.2007, 10:56
походу КЦ вообще закрыт, так как дозвониться тута не возможно, а на оф. сайте по этому поводу молчат как ни в чем и не бывало. позор:mad:

Gay_Lviv
05.01.2007, 11:03
после выбора языка набери комбинацию 321 или 322 или 323 подожди пока робощенщина расскажет тебя всякие умные вещи а потом нажми ноль, соединяет мгновенно

Malky
25.02.2007, 17:36
Я злой! :mad: Дозваниваться к оператору, а там теперь суперпароль требуют!!!
Мало того, что все так же спрятано в меню возможность дозвона, так скоро совсем уберут... Предлагают сразу получить Суперпароль по смс, - так не приходит :mad: .
Лайф держит в каждом дилерском магазине эксперта, так теперь всех туда направляет... А ведь не всегда удобно добраться...
В таких случаях оператора просто посылают куда подальше... и меняют номер...

EGOIST
25.02.2007, 18:39
Дозваниваться к оператору, а там теперь суперпароль требуют!!!

Пароль чтоб поговорить с оператором ??? :confused: :eek: Ой держите меня ))) :lol:

Оригинально ! Тут уже ничего не скажешь. :lol:

CDMA fan
25.02.2007, 18:52
В таких случаях оператора просто посылают куда подальше... и меняют номер...
Тоже самое я говорил оператору Билайн-Россия, после того, как потратил час на то, чтобы связаться с оператором.

Janus
10.05.2007, 13:37
На другом форуме комрад Geniusоff подробно расписал для припейда. У контрактников всё проще и быстрее

Как быстро дозвониться к живому оператору абоненту припейда

1. Нужно набрать 5433 подождать секунды 3
2. Нажать кнопку "2" (чтобы было по-русски), далее подождать секунд 5
3. Нажать "6" подождать секунды 3
4. Нажать "1", подождать около 60-90сек
5. Нажать на "0", далее ждать когда ответит человек (чаще всего не более минуты)

Это тоже работает 5433-2-3-2-2-0
и это тоже 5433 4-3 - прослушать до конца, далее дождаться и само соединит

Rainbow
10.05.2007, 13:41
Блін, вот прикол в тому що про ці славнозвісні комбінації публікувались лише в неті. Враховуючи що інет юзає десь 10% народу, то предаставлюся собі який процент юзверів ліфчика в курсі про це.
Лайфу великий незарах за це.

Janus
10.05.2007, 18:27
Как ни странно, я доволен существующим расскладом. У контрактников связь с колл-центром осуществляется в две кнопки. Ожиднание соединения не превышает минуты, а в основном = сразу же.
Припейду - да, нужно изыскивать способы. Но пути есть, нужно только покопаться. Ищите и найдёте, так сказать. А вообще, зачем припейду колл-центр)))

Rainbow
10.05.2007, 18:36
А вообще, зачем припейду колл-центр)))
Згоден! А нах взагалі той лайф здався зі своїми глюками? :x_mad:

Gay_Lviv
10.05.2007, 19:46
Rainbow,
я знаю до чого ти ведеш, а нах взагалі той жсм потрібен :lol:

Rainbow
10.05.2007, 19:54
Gay_Lviv, я веду до того що нафіг заявляти про наявність сапорта, якщо його дефакто неіснує. Точніше про його існування практичні ніхто не знає.

Janus
10.05.2007, 20:11
про його існування практичні ніхто не знає.
Ну як це не знає. Усі мою знайомі знають і користуються. А ті кто не знають, так ті взагалі телефон лише для звязку користують. Їм і питати нічого.
Фактично в ляйфі колл-центр не для широких масс, але кому надо той дзвонить. ІМХО.
Краще так, ніж чекати по 20 хвилин з'єднання, як наприклад у КС.

Rainbow
10.05.2007, 20:43
Шановний Janus! Відкрию велику таємницю! Коли мені потрібно було подзвонити в КЦ глюка, взнати якого <цього самого> не ходять смси на піплнет, то я парив собі мозги хвилин 20. І так не знайшов. Потім на київсаті сказали комбінацію і знову не працює. Як виявилось я нежотримувався пауз, бо тупо не знав про цей прикол.
Тепер прикинь що потреба подзвонити до тих цьоток по якійсь проблемі, наприклад глючний білінг чи ще щось, ввиникає у людина яка з інетом або не знайома, або знає що там можна таке знайти, що буде робити?
Варіант а: спитає у друзів. Якшо друзі такі самі далекі, то ефективності;
Варіант б: якщо можливо потусує в найближчий СЦ;
Варіант в: наймівоірніший. Плюне на то всьо діло, вважаючи КЦ в них немає.

Якщо вже така мулька пішла, то нехай зроблять його платним, як от на старпьоричі. Але дозвон без проблем.

[вырезано]

Gay_Lviv
10.05.2007, 22:53
До слова сьогоднійшній діалог з оператором Лайф. Майже дослівно.

-Доброго дня! Звертаюся до вас з такого питання. В мене виникла така проблема: одного чудового дня перестала працювати мелодія з персонального списку. Я подав заявку на повернення коштів, скажіть будь-ласка, коли вона буде розглянена? Справа в тому, що я знайшов мелодію, яка мені подобається, і тепер повернення коштів не обов'язково, я погоджуся на те щоб мені підключили безкоштовно ту мелодію, яку я хочу.
- Чи буде зручно вам залишатисяна лінії?
- Так, звичайно
-Дякую
_ Алло, ви мене чуєте? Дякую за те що ви залишались на лінії, заявка розглядається, в найближчому майбутньому вам повернуть гроші. Замовити безкоштовно іншу мелодія не можна
- Скільки можна розглядати заявку? Місяць? Рік? Вже пройшло як мінімум два тижні.
- Згідно з законодавством ми маємо право розглядати такі заявки протягом місяця.
- Згідно з яким законодавством? я студент юридичного факультету і вперше таке чую, мабуть я погано вчився, треба поцікавитися
- Поцікавтесь, я думаю вам буде корисно (у меня шок)
... Пауза ....
- Чи може бути вам ще чимось корисна
- Ні, дякую, ви були достатньо корисні коли надали мені інформацію стосовно українського законодавства
- В такому разі я дякую вам за звернення в лайф, на все добре, до побачення.

Malky
10.05.2007, 22:58
я студент юридичного факультету і вперше таке чую, мабуть я погано вчився, треба поцікавитися
- Поцікавтесь, я думаю вам буде корисно (у меня шок)
Жесть! :D

igorlesn
11.05.2007, 00:00
Как ни странно, я доволен существующим расскладом. У контрактников связь с колл-центром осуществляется в две кнопки. Ожиднание соединения не превышает минуты, а в основном = сразу же.
Припейду - да, нужно изыскивать способы. Но пути есть, нужно только покопаться. Ищите и найдёте, так сказать. А вообще, зачем припейду колл-центр)))

Меня удивляет следующее, чтобы как-то поставить контрактников выше по статусу, чем припейд, они не улучшают обслуживание контракта, а ухудшают облуживание припейда. :eek: Тот же колл-центр (дозвон к оператору через "одно место") и интернет (обрезание параметров) тому доказательство.

К тому же с недавних пор перестали с припейда вообще принимать заявки, по любому вопросу отсылают в сервисный центр писать заявление, хотя заявления писать и не надо и вообще заявка точно также устно составляется. Но гоняют через весь город от одного сервис центра к другому.

Еще теперь уже за недоставленные sms и mms деньги невозвращают.

P.S. Такое ощущение, что они взали себе за правило, каждый месяц придумывать новую "гадость". :mad:

micha
11.05.2007, 00:00
Gay_Lviv, это пять :)

Rainbow
11.05.2007, 00:20
Gay_Lviv, pа одно варто було уточноти в дої мадам як той закон зветься, а також номер статті і пункт де це вказанно. Якщо вона така розумна.

Gay_Lviv
11.05.2007, 00:35
Rainbow ,
чесно кажучи я розгубився, особливо після фрази. що мені це буде корисно... я такого не чекав. На "червоному" вияснилося, що це ніби-то Закон про звернення громадян. Особисто остання стуація мене в даний момент мало турбує, ну хіба своєю комічністю, адже гроші за мелодія, яка перестала грати таки пвернули. А от пару тижнів тому я відправив на Солом'янську рекомендований лист-претензію, відправив з повідомленням про вручення, ось тут ми і будем розглядати дії закону України "Про звернення громадян" :)

Janus
11.05.2007, 22:26
Плюне на то всьо діло, вважаючи КЦ в них немає.
Добре! Хай буде - немає. Мені все одно, шо для припейда КЦ не існує. Абонент припейду може засмучуватись з цього приводу, може перейти на контракт або обрати іншого оператора. Свобода вибору просто вражає.
А от такий випадок, який трапився с Gay_Lviv засмучує вже і мене. Неприємно, шо тут скажешь. Це ж не совковий магазин... :(

Carrier
11.05.2007, 23:50
Gay_Lviv, я канешна не юрист, но не раз слышал, что ответ на обращение нужно предоставить в течении месяца, скорей всего тебя не обманули. Конечно она не права, но и ты, вместо наездов, что ты сам юрист ;), спросил бы номер статьи закона.
Обосрать лайф, киевстар, умс это +. Сказать правду про билайн - это предупреждение...

Виктор В
12.05.2007, 00:01
Не забывайте в какой стране живете. Савок был есть и будет еще долго. Такой менталитет. Обращение, суды и пр. это все фонарь в нашей стране. Скорее, просто нужно делать выводы. А сделать их ой как не просто, Наверное из больщих зол надо выбирать меньшее.

Rainbow
12.05.2007, 01:17
Добре! Хай буде - немає. Мені все одно, шо для припейда КЦ не існує.
Ну незнаю як це назвати. Моя хата скраю, а решти мастіть собі голову. Логічно, нічого більше не добавлю!

Абонент припейду може засмучуватись з цього приводу, може перейти на контракт або обрати іншого оператора.
Якщо я взя припейд для почаку а так така херня, то пошлю я цього оператора нах і вибері іншого.

Свобода вибору просто вражає.
А лайфу абоненти непотрібні. Потрібні шаровики.

А от такий випадок, який трапився с Gay_Lviv засмучує вже і мене. Неприємно, шо тут скажешь. Це ж не совковий магазин... :(
А ще дуже схоже трапилося з webivan'ом в таки справжноьмоу совковому червоному магазині! Що безграмотні експерти сидять в колцентрі, що безграмотні "експерти" сидять в магазинах!