PDA

Просмотр полной версии : "Ти популярний": йдемо по слідам лайфа?

Rainbow
16.12.2006, 19:12
Не вспів лайф порадувати глюками білінгами при вводі нового т.п., білайн повторив ці самі трюки.
Недавно історія, 13 грудня купили "Ти популярний" за 15 з 15 ма гр. на рахунку. Все було класно поки не знизили ціну за пакет до 5гр. І недавно 10 гр. корова язиком злизала.. Упс білінг злизав.
Блін, невже програмерри і адміни інші категорії, що мають відношення до білінга, неможуть таких елементарних речей передбачити?? :mad:

Verden
16.12.2006, 22:13
звоним в 0611 і залишаєм заявку

Rainbow
16.12.2006, 22:47
Залиши, чекаєм коли пофіксять все це діло.

Ну неможна інженерам допускати такі дитячі помилки.

KISIGOR
17.12.2006, 00:17
Я теж не розумію цього маркетингового ходу з ТП "Ви популярні", тепер почнеться набирання всяких Вась та Петрів (без образ :)). Це не безкоштовна роздача, але наближено до неї!!!

yUPa
17.12.2006, 00:46
Я теж не розумію цього маркетингового ходу з ТП "Ви популярні", тепер почнеться набирання всяких Вась та Петрів (без образ :)). Це не безкоштовна роздача, але наближено до неї!!!

Тепер Вася телефонує Петі в перший місяць, той набравши непоганий бонус за вхідні наступного місяця телефонує Васі. Демпінг входить в моду.
А скільки за хвилину на конкурентів?

KISIGOR
17.12.2006, 00:51
yUPa, 95 коп.

Хоча я подумав, цей ТП в основному буде братися абонентом щоб йому дзвонили, так що є певний сенс знизити ціну саме на цей ТП.

Verden
17.12.2006, 13:11

Почалося! То кричали: "давай зниження тарифів і т.д.", а тепер "не розумію політики, демпінг, і т.д." Ви вже вирішіть, яким чином оператор має вам угодити, щоб уже він знав точно, чого персонально кожен з вас хоче!(шкода що нема смайлів, а то б вставив!)

yUPa
17.12.2006, 21:28
Хоча я подумав, цей ТП в основному буде братися абонентом щоб йому дзвонили, так що є певний сенс знизити ціну саме на цей ТП.

Сенс знизити вартість стартового до 5 грн., в чому цей сенс? Думаю, буде достатньо бажаючих і за 5 копійок телефонувати теж.

Добавлено через 4 минуты
Ви вже вирішіть, яким чином оператор має вам угодити, щоб уже він знав точно, чого персонально кожен з вас хоче!

ТП 47 коп. на всі напрямки + 3 по 0 дуже привабливий стартовий , невже поганий варіант?

foxmax
18.12.2006, 13:41
Имхо, надо во-первых, соизмерять возможности сети с потребностями её пользователей, а, во-вторых, - точнее, саамое главное! - не кидать своих абонентов, меняя условия по ходу игры.

Конечно, 0 коп. за звонки внутри сети - это кул, но если эти звонки проблематично совершать - то это уже явно не кул :(.

Зоркое ухо
18.12.2006, 15:49
Добавлено через 45 секунд
[/I]Не вспів лайф порадувати глюками білінгами при вводі нового т.п., білайн повторив ці самі трюки.
Недавно історія, 13 грудня купили "Ти популярний" за 15 з 15 ма гр. на рахунку. Все було класно поки не знизили ціну за пакет до 5гр. І недавно 10 гр. корова язиком злизала.. Упс білінг злизав.
Блін, невже програмерри і адміни інші категорії, що мають відношення до білінга, неможуть таких елементарних речей передбачити?? :mad:

Звонишь в 0611 и тебе недостающие(снятые) деньги возвращают - мгновенно!

Rainbow
18.12.2006, 15:59
Гроші то повернули! Але блін, скільки можна робити дитячі помилки!

Dave
18.12.2006, 18:31
Rainbow, самые страшные ошибки, как правило, самые элементарные :)

Gay_Lviv
28.01.2007, 10:03
У Львові в одній не дуже солідній, проте все ж таки мережі магазинів мобільного приладдя пакети "Ви популярні" продають за 3 гривні, яка ж тоді ціна для дилерів?