Просмотр полной версии : Великі міста, які не покриті УРС
Власне список мыст, де проживає більше 100к народу.
Нікополь, Павлоград (Дніпропетровська обл.)
Констятинівка, Словянськ, Краматорськ (Донецька обл.)
Конотоп (Сумська обл.)
Що ще пропустив?
CDMA fan
16.01.2007, 14:40
Тю, як так можна.... :no comment:
І не кажи. В якомусь Крижополі, Ружині та в інших богом забутих містечках Білайн є, а в Краматорьску і Павлограді нема.:eek: Дивно
Насколько я знаю, в Павлограде (Днепр. обл.), должны запустить сетку уже в ближайшее время (БС уже вроде как стоят).
Власне список мыст, де проживаэ більше 100к народу.
Нікополь, Павлогад (Дніпропетроська обл.)
Констятинівка, Словянськ, Краматорськ (Донецька обл.)
Контоп (Сумська обл.)
Що ще пропустив?
:lol:
З того вище назвав залишився Конотоп. В решти ніби вже є? Чи я щось пропустив?
Зоркое ухо
27.03.2007, 15:18
Павлоград и Никополь уже покрыты.
Зоркое ухо, вот мене цікавить чи вже УРС може сказати що вони покрили всі міста з населенням більше 100К. Тому цікавлюсь чи покрили Конотоп.
Павлоград криво, але покрили.
Rainbow,
В Павлограде на подходе еще пару станций, одной БС там не ограничатся.
На Конотоп разрешение выдавалось, но надо будет узнать точно.
Кстати, на Коростышев апгрейд выдан на дуалбанд, но пока тоже не запущено
Verden, к Коростишеві хоча б 50К народу є?
Новгород-Сиверский (Черниговская обл).!!
Что совсем странно, так как в нем регулярно проходят всевозможные банковские семинары (международные в том числе), а в городе шикарный 4-х звезд. отель, красивый вокзал (кстати, копия киевского Южного, только раза в 3 поменьше) и изумительные по красоте и ценности церкви и монастырь. Из ОСС ЮМС и Киевстар (Лайфа нет). Сеть Би пропадает прибл. за 15 км до города.
Новгород-Сиверский (Черниговская обл).!!
Что совсем странно, так как в нем регулярно проходят всевозможные банковские семинары (международные в том числе), а в городе шикарный 4-х звезд. отель, красивый вокзал (кстати, копия киевского Южного, только раза в 3 поменьше) и изумительные по красоте и ценности церкви и монастырь. Из ОСС ЮМС и Киевстар (Лайфа нет). Сеть Би пропадает прибл. за 15 км до города.
Человек, чето я последнюю вразу не догоню: так там 2 опера или все-таки три?
Добавлено через 3 минуты
Verden, к Коростишеві хоча б 50К народу є?
Не знаю. Але у в перших двох там мабуть(по району траси і місту) штук по 5 буде. У Астеліта мабуть трохи менше, але 1800ка мабуть переважить слонячі 900ки і 1800ки всі разом узяті. У Бі ж тільки одна база на весь район, чого явно не вистача, і між Житомиром і Коростишевом зв"язку нема, само собою, нема. Я вже мовчу про зв"язок від Коростишева до Ситняків. P.S. прохання перенести останны повыдомлення в тему про покриття
4elovek, так вроді в останньому пресрелізі значився?
Verden, так я говорив про великі міста. Коростишів навряд чи можна рахувати великим містом.
Rainbow,
Ти бачив такі теги:[OFF /OFF] ? Не треба пояснювати, що вони означають?
[QUOTE=Verden;43914]Человек, чето я последнюю вразу не догоню: так там 2 опера или все-таки три?[I]
Сеть пропадает на подъезде к городу, за 15-20 км до него. Операторов 2: ЮМС и КС.
Rainbow, в прессрелизах может что и прописано, только я в Новгороде-С. была неделю назад - ГЛУХО.:(
4elovek, я вам вірю більше ні пререлізам. Бувало вже таке що покриття запізнювалось від пресрелізів.
[QUOTE=Verden;43914]Человек, чето я последнюю вразу не догоню: так там 2 опера или все-таки три?[I]
Сеть пропадает на подъезде к городу, за 15-20 км до него. Операторов 2: ЮМС и КС.
Rainbow, в прессрелизах может что и прописано, только я в Новгороде-С. была неделю назад - ГЛУХО.:(
За неделю все может измениться. Проверено опытом на славном граде Бегдичеф:))
4elovek, я вам вірю більше ні пререлізам. Бувало вже таке що покриття запізнювалось від пресрелізів.Было :confused2: С Вышгородом так было. В пресс-релиз как факт имеющегося покрытия пошли данные о том, что там стоят 2 БС, а станции включили через 2,5 недели.
Младший Связист
28.03.2007, 16:17
Кстати, а как обстоят дела с покрытием, недалеко от Вышгорода, с. Старі Петрівці?
Младший Связист,
Отличное покрытие, лично я очень доволен тем, как покрыто то направление http://allgsm.com.ua/forum/images/icons/icon14.gif
Добавлено через 1 минуту
Там БС1062.
Кстати, а как обстоят дела с покрытием, недалеко от Вышгорода, с. Старі Петрівці?
О да,
"с. Старі Петрівці" --- > Великі міста, які не покриті УРС
:lol:
Младший Связист
28.03.2007, 18:21
Ладно, извиняюсь немного по оффтопил:D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot