PDA

Просмотр полной версии : Киевстар ввёл услугу "Перезвони мне"

bull
18.01.2007, 19:36
Набираешь *130*380ХХХХХХХХХ#, где ХХХХХХХХХ - номер абона, и вперёд - он получает СМСку с текстом "перезвони мне". Проверено ))
Для АсьБасьДиджус - на счёте должно быть меньше 1грн, для контракников - ограничений нет...
И еще похоже есть ограничение на количество запросов в день
И еще посылать можно только абонентам Киевстар
Официальной информации увы нет...
:-)

Rainbow
18.01.2007, 19:42
Для АсьБасьДиджус - на счёте должно быть меньше 1грн
Єрунда повна.

И еще похоже есть ограничение на количество запросов в день
В решти таке ж обмження. Тільки питання в скільки?

bull
18.01.2007, 19:56
цю... у меня есть пакет где три гривны с копейками - получаю
dla vikorystanya poslugi suma na vashomu rahunku povynna buty menshe 1 grn.

У тебя вышло с большим балансом? Делись :)
А еще пишет что разрешает 5 попыток в день.. вот так вот...

Rainbow
18.01.2007, 20:08
Ха. Відправляв з джуса де 5 бонусних хвилин і ніодної копійки. Тим не менше повідомлення відправлено! Вот тяк...
Може юзати можна якщо менше 1 гр. на рахунку? :x_lol:

CDMA fan
18.01.2007, 20:23
Може юзати можна якщо менше 1 гр. на рахунку? :x_lol:
Так воно і було описано в першому пості.

Rainbow
18.01.2007, 20:29
Тьфу блін, а я то подумав що більше..
Тоді це ще більша фігня з боку кучмазірки.

CDMA fan
18.01.2007, 20:35
В слонячому стилі...

bull
18.01.2007, 20:39
Тоді це ще більша фігня з боку кучмазірки.

Ну... знаешь...
Это лучше, чем ничего. Да и с точки зрения получателя - ну нафига меня будут штормит какими-то СМСками, если у людей будут деньги на счету. Пусть сами звонят )) :twisted:

CDMA fan
18.01.2007, 20:42
если у людей будут деньги на счету.
А если 1.01 UAH??

Rainbow
18.01.2007, 20:42
Это лучше, чем ничего. Да и с точки зрения получателя - ну нафига меня будут штормит какими-то СМСками, если у людей будут деньги на счету. Пусть сами звонят )) :twisted:
От не знаю чи э таке у ліфа, але в УМЗ і УРС ці послуги є. Причому не настільки кастровані, як це зробив КС.
Щодо потрібності цієї послуги, то в основному будть користуватись шаровики.
Говорящим масам вона вкрай рідко буде потрібною.

CDMA fan
18.01.2007, 20:46
Кароч, выходит, такой себе инновейшнз от КС.:D

Malky
18.01.2007, 21:00
От не знаю чи э таке у ліфа, але в УМЗ і УРС ці послуги є.
У Лайфа есть запрос на перевод денег на счет... Им же пользуются вместо "перезвони мне" - смс с текстом: "SOS номер" на номер 123, 124 или 125.

Gay_Lviv
18.01.2007, 21:30
услуга то полезная. ено есть и полезее, и востребованее, напрмер "удержание вызова" и "кто звонил"

Verden
18.01.2007, 23:05
От не знаю чи э таке у ліфа, але в УМЗ і УРС ці послуги є. Причому не настільки кастровані, як це зробив КС.
Щодо потрібності цієї послуги, то в основному будть користуватись шаровики.
Говорящим масам вона вкрай рідко буде потрібною.

Я от тут помітив таку тенденцію: щоб хто зі слонів не ввів, так ти зразу пирхаєш: фігня!!! відстій!!! Коли настане час, що тобі набридне? От мені ця послуга може бути цілком актуальною: я нечасто користуюсь КС, поповнюю ще рідше, тому мені буде в самий раз, коли в мене буде мало коштів, відправити такий СМС-запит. ЗІ: тим більше не розумію причин незадоволення, що ти цим сервісом користуватись не збираєшся, як я зрозумів з твоїх слів. Не треба своє ІМХО виставляти як щось незаперечне й претендуюче на істину: вже трохи набридати починає.

Rainbow
19.01.2007, 00:52
Мова не йде про те що послуга непотрібна, а про те як вона зроблена. Те що воно паше лише коли на рахунку менше 1 гр, взагалі тупизна. Навіть УМЗ такого не здогадалось зробити.
А вот коли набридне щось критикувати, то навряд чи це пройде ;)
Не треба своє ІМХО виставляти як щось незаперечнеПомоєму, ти вже починаєш переписувати історію по свому. Так я ніколи не претедував на 100% істину.

Verden
19.01.2007, 01:48
Мова не йде про те що послуга непотрібна, а про те як вона зроблена. Те що воно паше лише коли на рахунку менше 1 гр, взагалі тупизна. Навіть УМЗ такого не здогадалось зробити. А я вважаю: все зроблено правильно! Не буде зловживань послугою. Послуга використовуватиметься виключно за призначенням: нема грошей - написав. Нема чого на шару СМСки відправляти
Помоєму, ти вже починаєш переписувати історію по свому. Так я ніколи не претедував на 100% істину.
То напиши у підписі: "не пертендую на істинність своїх суджень".

Rainbow
19.01.2007, 02:18
А я вважаю: все зроблено правильно! Не буде зловживань послугою. Послуга використовуватиметься виключно за призначенням: нема грошей - написав. Нема чого на шару СМСки відправляти
Зробити це можна, обмеживши кількість таких запитів. Недостаньо? Чому інші можуть а кс неможе? Корона впаде?
То напиши у підписі: "не пертендую на істинність своїх суджень".Подивсь на мій попередній пост і згадай що ти пропустив. :mad: Чи ти вважаєш, що твої всі пости це найбілша істина?

Verden
19.01.2007, 04:07
Зробити це можна, обмеживши кількість таких запитів. Недостаньо? Чому інші можуть а кс неможе?Корона впаде? Чому Бі не міг пвроку назад перевести всіх Мобі зі збереженням номера? Чому зараз така нерозбірливість з контрактами? Чому ніяк не устаканять деякі умови, зокрема, збереження на обслуговуванні старого тарифного пакету по бажанню абонента(з чим я особисто згоден - повинно враховуватись певним чином бажання абонента -якщо він не хоче, то насильно не варто переводити)? "Корона впаде?" Ще продовжувать?(с)Лесь
Подивсь на мій попередній пост і згадай що ти пропустив. :mad: Чи ти вважаєш, що твої всі пости це найбілша істина?
Маю тобі зазначити, що якщо я пишу якийсь пост, то в [подавляющем большинстве] випадків я дописую такі слова, як : "вважаю, думаю", і т.д. Що само собою на істинність не претендує. Ще питання?:twisted: P.S. Щоб не бути голослівним, приводжу тобі в приклад повідомлення з цієї теми(нема бажання шукать в 4 ночі по всьому форуму) :http://allgsm.com.ua/forum/showpost.php?p=35945&postcount=2
http://allgsm.com.ua/forum/showpost.php?p=35957&postcount=6
http://allgsm.com.ua/forum/showpost.php?p=35961&postcount=10 (цей пост особливий)
P.S.S. Вбачаю позитив послуги , що її надає КС саме в такому розрізі в тому, що якщо людина відправила обмежену кількість запитів, то не факт, що їй дадуть відповідь(а якщо треба терміново, а грошей нема?). В даному ж випадку, якщо в тебе меншие 1 грн на рахунку, або й зовсім нема, то ти можеш адресувати повідомлення хоч усім абонентам КС, які записані в твоїй телефонній книжці. Думаю, я захистив свою точку зору?

Kyivstar
19.01.2007, 05:50
Verden - respect ;)

Добавлено через 8 минут
Зробити це можна, обмеживши кількість таких запитів. Недостаньо? Чому інші можуть а кс неможе? Корона впаде?

Ответ прост и ясен КС не все и поэтому является на данный момент самой большой моб. компанией в Украине.

Кс делает всё с умом, выгода абонентам, НО и не в ущерб себе!

Лимит не больше 1 грн вполне правильный шаг. Не говоря уже о 5 возможностей в сутки.

Если ты знаешь то ни абонетам ни КС не нужны перегрузки в системе СМС, а именно по этому каналу работает эта услуга.

Я вот не понимаю твое не довольствие, такое ощущение что ты и есть тот самый абонент кот. нужно не просто шара ,а что бы еще тебе доплачивали за то что ты пользуешься моб. связью!!!!

Всё остальное изложено в посте выше

CDMA fan
19.01.2007, 09:45
Чому Бі не міг пвроку назад перевести всіх Мобі зі збереженням номера? Чому зараз така нерозбірливість з контрактами? Чому ніяк не устаканять деякі умови, зокрема, збереження на обслуговуванні старого тарифного пакету по бажанню абонента(з чим я особисто згоден - повинно враховуватись певним чином бажання абонента -якщо він не хоче, то насильно не варто переводити)?
Это уже флуд чисто воды. Мы здесь какого оператора обсуждаем?:x_mad:

Кс делает всё с умом
Кто бы сомневался!:x_applaud:

Verden
19.01.2007, 11:42
Это уже флуд чисто воды. Мы здесь какого оператора обсуждаем?:x_mad:

Дане судження було приведення для прикладу в противагу тому, що написав Rainbow. Не бачу злочину в одиничному випадку такого текстування;) :-Р

Rainbow
19.01.2007, 13:03
Чому Бі не міг пвроку назад перевести всіх Мобі зі збереженням номера? Чому зараз така нерозбірливість з контрактами? Чому ніяк не устаканять деякі умови, зокрема, збереження на обслуговуванні старого тарифного пакету по бажанню абонента(з чим я особисто згоден - повинно враховуватись певним чином бажання абонента -якщо він не хоче, то насильно не варто переводити)? "Корона впаде?" Ще продовжувать?(с)Лесь
Проблеми Бі обговорюємо не тут.

Маю тобі зазначити, що якщо я пишу якийсь пост, то в [подавляющем большинстве] випадків я дописую такі слова, як : "вважаю, думаю", і т.д. Що само собою на істинність не претендує. Ще питання?:twisted: P.S. Щоб не бути голослівним, приводжу тобі в приклад повідомлення з цієї теми(нема бажання шукать в 4 ночі по всьому форуму):
http://allgsm.com.ua/forum/showpost.php?p=35945&postcount=2
http://allgsm.com.ua/forum/showpost.php?p=35957&postcount=6
http://allgsm.com.ua/forum/showpost.php?p=35961&postcount=10 (цей пост особливий)

Так на то й форум, що якщо ти не згодний, то пиши що ти не прав тому-то й тому. :mad:

P.S.S. Вбачаю позитив послуги , що її надає КС саме в такому розрізі в тому, що якщо людина відправила обмежену кількість запитів, то не факт, що їй дадуть відповідь(а якщо треба терміново, а грошей нема?). В даному ж випадку, якщо в тебе меншие 1 грн на рахунку, або й зовсім нема, то ти можеш адресувати повідомлення хоч усім абонентам КС, які записані в твоїй телефонній книжці. Думаю, я захистив свою точку зору?
Щодо обмеженої кількості в розумних межах - згоден, щодо обмеження по балансу - не згоден. До того ж ще покищо невідомо яке обмеження в кількості. То ж казати, що адресувати всім я б не ненаважився. Ну хіба що що абонів КС у твої тел. не більше 10.

НО и не в ущерб себе!
Помоєму в збиток собі робить тільки лайф.

Роман Андреич
19.01.2007, 17:35
Мова не йде про те що послуга непотрібна, а про те як вона зроблена. Те що воно паше лише коли на рахунку менше 1 гр, взагалі тупизна. Навіть УМЗ такого не здогадалось зробити.
Помоєму, ти вже починаєш переписувати історію по свому. Так я ніколи не претедував на 100% істину.
На UMC,Роман,можно послать 6 запросов в день по ПЕРЕДЗОВНЫ МЕНИ

Rainbow
19.01.2007, 17:41
Я в курсі. А в КС скільки?
В першому повідомленні говориться що є, але точної цифри неназивається.

Verden
19.01.2007, 19:40
Я в курсі. А в КС скільки?
В першому повідомленні говориться що є, але точної цифри неназивається.
Робимо такі кроки: 1. беремо в руки телефон 2. набираємо номер 466(при умові, що стоіть карта Київстар). 3. робимо все, щоб з"єднатись з оператором і чекаємо з"єднання. 4. з"єднавшись, описуємо наше питання і чекаємо відповіді. 5 отримуємо вичерпну відповідь, увічливо прощаємось і розриваємо зв"язок. :lol: А якщо бути лаконічним, то всього 5 спроб на добу.(з 0:00 до 24:00). Усьо, більше питань нема. P.S. думаю, зрозуміло, звідки почерпнуто інформацію?;)

Rainbow
19.01.2007, 19:47
5 смс. Перевірено на практиці. Логічне обмеження.

dima1
19.01.2007, 20:47
Тогда зачем ограничение в 1 грн. ещё ставили не понятно?

ден
20.01.2007, 02:20
dima1, затем, что Киевстар считает, что может копировать все идеи и инновации у других операторов, и в данном случае как и всегда, они решили учесть недочеты других операторов. Услуга ведь для тех у кого нет денег - вот и нечего злоупотреблять.
А по поводу креативности КС хочу сказать, что не припоминаю что бы они что-то новое придумали и первые ввели за последний год. Тарифомания...пожалуйста..в зьмем чуть-чуть у Сим-Сим эконом, что-то у Лайф Двойная сеть. Нужно ли напоминать, что условия новогоднего предложения меняли походу, после того как Джинс сказал свое слово.
Или последний тариф Джус не был слизан известно с какого тарифа.
Что-то мне говорит, что свои следующие тарифы они представят только вслед за УМС.
Извините за маленький оффтоп. Просто надоело, что все восторгаются КС, а УМС в грязь втоптали и чуть ли оператором для лохов и быдла не называют.

Maxxx
20.01.2007, 09:55
Что-то мне говорит, что свои следующие тарифы они представят только вслед за УМС.
Извините за маленький оффтоп. Просто надоело, что все восторгаются КС, а УМС в грязь втоптали и чуть ли оператором для лохов и быдла не называют.

Согласен, что КС в последнее время слизывет все тарифы и услуги у других, потеряли они инициативу в этом вопросе, видать вырастили огромную жабу, которая мешает потратить лишнюю копейку и сделать что-то первыми.. Хотя кредит доверия у КС больший, чем у ЮМС, и для многих, ИМХО, как и для меня, это обусловлено прежде всего тем, что когда звонишь на ЮМС слышишь шумы и буль-буль, а при звонке на КС - чистый звук ;) Просто абоны ЮМС уже к этому привыкли и воспринимают как должное, а тем, кто в основном на КС и Би очень сильно слышно разницу..

Кстати, почему КС до сих пор не слизал полезнейшие услуги "вам звонили" и "абонент уже в сети" - очень полезно, когда звонишь любителям тасовать сим-карточки?

ден
20.01.2007, 12:15
Я думаю, что они боятся положить свою сетку. Не зря же УМС на Новый год доп.услуги отключало.
Наверно поэтому и услуг типа Гипер.нет не предлагают.

Verden
20.01.2007, 14:13
dima1, затем, что Киевстар считает, что может копировать все идеи и инновации у других операторов, и в данном случае как и всегда, они решили учесть недочеты других операторов. Услуга ведь для тех у кого нет денег - вот и нечего злоупотреблять. в принципе согласен, но должен заметить, что скоро все опера друг у друга будут чтото копировать
А по поводу креативности КС хочу сказать, что не припоминаю что бы они что-то новое придумали и первые ввели за последний год. у меня вообще впечатление сложилось, что у них вроде как очередь с ЮМС: то КС лидирует в этой отрасли, то ЮМС Тарифомания...пожалуйста..в зьмем чуть-чуть у Сим-Сим эконом, что-то у Лайф Двойная сеть. Нужно ли напоминать, что условия новогоднего предложения меняли походу, после того как Джинс сказал свое слово.
Или последний тариф Джус не был слизан известно с какого тарифа. Последний тариф Джуса - выгодней,чем Джинса, и даже в чемто выгодней ПВ

Andrew
20.01.2007, 15:23
у меня вообще впечатление сложилось, что у них вроде как очередь с ЮМС: то КС лидирует в этой отрасли, то ЮМС

Похоже, что во многих вещах таких как тарифная политика и дополнительные услуги КС действует так: внимательно анализирует кто что вводит до них, изучает спрос и недостатки и предлагает свою версию. Здоровый умеренный консерватизм, зато все работает.

Malky
23.01.2007, 01:01
Вот и официальная новость:
Безкоштовна послуга "Передзвони мені" — нова корисна інновація для абонентів "Київстар"

Нова корисна інновація від "Київстар" — послуга "Передзвони мені". За допомогою неї абонент, в якого бракує коштів на рахунку, може відправити безкоштовний запит близькій людині, колезі чи родичу на будь-який номер мережі "Київстар" з проханням передзвонити.

Скористатися послугою «Передзвони мені» дуже легко. Слід лише відправити USSD-запит у форматі *130*38(код мережі "Київстар«)(номер абонента-отримувача)# та натиснути кнопку «Виклик». Наприклад, Ви набрали *130*380671234567# та натиснули кнопку виклику, тоді абонент з номером 38 067 1234567 отримає SMS-повідомлення з проханням передзвонити на Ваш номер телефону. У свою чергу, на Ваш телефон надійде SMS-повідомлення, яке проінформує про успішність доставки Вашого запиту обраному абонентові. Вам же залишиться лише чекати на дзвінок!

Послуга дійсна для абонентів передплаченого сервісу, у яких менше 1 грн на рахунку, а також для контрактних абонентів, навіть якщо в них на рахунку від’ємний баланс. Протягом однієї доби прохання «Передзвони мені!» можна відправити 5-ти абонентам мережі «Київстар» (рахуються лише успішні запити).
Користування послугою безкоштовне.

Більш детальну інформацію про послугу «Передзвони мені» можна отримати за телефонами: (044) 466-0-466 — для дзвінків з номерів мереж фіксованого зв’язку; 466 — для безкоштовних дзвінків у мережі «Київстар», а також на нашому сайті.

http://www.kyivstar.net/press_center/news/common/?id=2018

Verden
24.09.2007, 12:46
ідтепер користуватися послугою «Передзвони мені» стало ще зручніше — з 24 вересня 2007 року всі абоненти «Київстар» можуть відправляти запити із проханням передзвонити не тільки у мережі «Київстар», але й на номери інших мобільних операторів України!
Із сьогоднішнього дня запити «Передзвони мені» можна відправляти абонентам наступних операторів:

* Київстар
* МТС-Україна
* Life
* Білайн
* Golden Telecom
* Інтертелеком
* Телесистеми України

Кожний абонент «Київстар» може відправити до 5 успішних запитів у добу на номери інших абонентів мережі «Київстар» та до 3 — на номери інших українських операторів.

Доба починається з моменту відправлення першого запиту.
Коли у абонента відсутні кошти на рахунку та немає можливості оперативно його поповнити, а у цей момент необхідно терміново зв’язатися зі своїми близькими, знайомими або друзями, будь-хто за таких умов не відмовився би від допомоги.

Послуга «Передзвони мені» дозволяє абонентам, які не мають достатньо коштів на рахунку, і як результат не мають можливості зателефонувати, поінформувати своїх родичів, близьких, друзів, будь-кого про необхідність зв’язатися з ними.

Скористатися послугою «Передзвони мені» дуже легко. Слід лише відправити USSD-запит у форматі *130*38(код мережі оператора)(номер абонента-отримувача)# та натиснути кнопку «Виклик». Наприклад, Ви набрали *130*380671234567# та натиснули кнопку виклику, тоді абонент з номером 8 067 1234567 отримає SMS-повідомлення з проханням передзвонити на Ваш номер телефону. У свою чергу, на Ваш телефон надійде SMS-повідомлення, яке проінформує про успішність доставки Вашого запиту обраному абонентові. Вам же залишиться лише чекати на дзвінок!
Тарифікація

Користування послугою безкоштовне.

Додаткова інформація
* SMS-повідомлення з запитом передзвонити надходять з номеру абонента ініціатора;
* USSD-запити послуги можуть відправлятися абонентам мереж «Київстар», «МТС-Україна», «Life», «Білайн», «Golden Telecom», «Інтертелеком», «Телесистеми України».
* Кількість успішних USSD-запитів, в результаті яких були відправлені текстові повідомлення, протягом календарної доби — не більше 5 для номерів мережі «Київстар» та не більше 3 на номери інших українських операторів. Доба починається з моменту відправлення першого запиту;
* У відповідь на USSD-запит абонента буде проінформовано про успішність або неуспішність прийняття запиту.
Тут (http://www.kyivstar.net/press_center/news/common/?id=4680) Від себе додам, що відправив на Білайн запит, який дійшов майже миттєво. При цьому на рахунку в мене було 7 грн+бонуси. Все вібдправилось і доставилось швидко і без проблем:)

dima1
24.09.2007, 13:02
* Київстар
* МТС-Україна
* Life
* Білайн
* Golden Telecom
* Інтертелеком
* Телесистеми України
неплохой списочек. Молодцы, порадовали. :-)

sanioktlf
24.09.2007, 13:11
Отправил со своего КС на свой же Лайф.. дошло мгновенно. Т.е. работает.:-)

Smirnitskij
24.09.2007, 13:22
На конец то! Че раньше было этого не сделать? Надеюсь, "Перезвони мне" на постоянной основе

dima1
24.09.2007, 13:30
Так а какие-то дополнительные условия пользования этой услугой (кроме максимального количества отправляемых в день запросов) есть?

Karab
24.09.2007, 13:34
на "Интертелеком" не доставляется смс.:confused:

Verden
24.09.2007, 15:47
dima1, Я выложил всю инфу об услуге, которая была на сайте.

micha
24.09.2007, 19:47
надеюсь, опыт Киевстара повторять и другие.
Хоть и не пользуюсь практически, но иногда может быть полезной

Maxxx
24.09.2007, 20:06
На Пиплонет 092 запрос доходит без проблем :-)

незарегистрированный
24.09.2007, 20:21
надеюсь, опыт Киевстара повторять и другие.
Хоть и не пользуюсь практически, но иногда может быть полезной

С ЮМС на КС давно ходило, безо всяких объявлений. Конечно оператору выгодно, чтобы звонили с других сетей на его номера - почему бы не дать такую возможность.

Виктор В
24.09.2007, 21:25
Для меня на контракте особой пользы от этой услуги нет.

Rainbow
24.09.2007, 21:57
maxdam, було вже. Горніть трішки.

Smirnitskij
02.10.2007, 12:31
Давно пора! Конкуренты ввели еще год а то и больше назад....Один только вопрос: когда ввели эту услугу на КС ходили слухи что она будет бесплатной до НГ...изменилось что в этом плане? ( я конечно сомневаюсь, что ее сделают платной, это был бы провал..но всякое бывает )

Salamandra
02.10.2007, 23:07
Давно пора! Конкуренты ввели еще год а то и больше назад....Один только вопрос: когда ввели эту услугу на КС ходили слухи что она будет бесплатной до НГ...изменилось что в этом плане? ( я конечно сомневаюсь, что ее сделают платной, это был бы провал..но всякое бывает )

...это в услуге "Кто звонил" оговариволось,"Перезвони мне" по сути своей и задумке платной быть не может)))

dima1
08.05.2008, 20:58
Теперь стоимость услуги снижена до 15 грн за минуту разговора в любую страну мира, при этом тарификация посекундная, а платы за соединение нет.

Абонент, находясь за рубежом, даже при отсутствии денег на счету, может известить другого абонента «Киевстар» в Украине о необходимости связаться с ним, а после — принять бесплатный входящий звонок из Украины. Для этого абоненту в роуминге необходимо отправить бесплатный USSD-запрос в формате *131*380YYХХХХХХХ# и нажать кнопку вызова, где 0YYХХХХХХХ — номер абонента «Киевстар» в Украине, которому адресован запрос с просьбой перезвонить.

Абоненту в Украине, который хочет перезвонить за рубеж (при этом он сам оплачивает звонок), необходимо набрать на телефоне дополнительный код 819 перед номером вызываемого абонента. Например, для того, чтобы позвонить абоненту с номером 380671234567, необходимо набрать номер 819380671234567 и нажать кнопку вызова.

Источник: www.mabila.ua