Просмотр полной версии : Новий Розділ
Все почалось в кінці вересня коли накінець покрили 3 сусідні міста: Жидачів, Ходорів, Новий Розділ. Але ч-з 3 тижні покриття в останньому благополучно зчезло в невідомому напрямку. Нехитрі місцеві звязки дали таку картину: ця БС дуже сильно мішала місцевим жителям, тому її прибрали. Прошло вже часу і виріши послухати "офіційну відмазку". Написав в СЦ Білайна на Лесі Українки, 34 бумагу і т.і. Через два тижні дзонить до мене представник компанії і розозакажує що вот їх там дуже вороже сприймає місцеве населення і т.і. Я задав запитання в лоб: коли буде? Після невеликого морозу сказали що до кінця місяця має бути. Це було десь в 10х числах лютого. От тільки варто було уточнити якого місяця. Так як покриття там нема до сих пір. Якщо глянути на карту, то Новий Розділ дуже гарно замальовано. А в реалі? А в реалі, якщо десь на дерево вилізеш, то може щось піймаєш...
Вот такі там балаболи сидять.
А в конце месяца он пообещал тебе письменно или так на словах?
[вырезано]
А в конце месяца он пообещал тебе письменно или так на словах?
Так писав, що дзвонив мені їхній представник і сказала, що до кінця місця буде. Вот кажу, що требу було спитати якого місяця.
Gay_Lviv
10.04.2007, 18:12
Rainbow, що за дурниці, що значить значить "погано сприймають", що, з транспорантами ходять? А ЮМС, КС і Лайф сприймають значить гостинно? :lol: Наскільки мені відомо, Бі зараз в Жидачеві є, чи я помиляюся?
Gay_Lviv, ну вот це питання до УРС. За пів року неможуть нове місце знайти? А представники компанії розказують байки. Та ні оператор потихоньку спускається до рівня лайфа.. Шкода...
PS. В Жидачеві Бі живе як має бути :)
Gay_Lviv, ну вот це питання до УРС. За пів року неможуть нове місце знайти? А представники компанії розказують байки. Та ні оператор потихоньку спускається до рівня лайфа.. Шкода...
PS. В Жидачеві Бі живе як має бути :)
Лайфу респект за їх БС зовнішнього виконання. А що стосується пошуку позиції для нової БС, то це правда, чим меньше місто, тим важче знайти місце під БС. Це стосується і санітарних норм, і єлектроживлення, та й орендна плата відіграває не меньше значення.
VanZah, місто не таке вже й маленьке. В 90му році було десь так 35К народу. Зараз десь під 30К. Щодо місця де можна поставити, то більш ніж достатньо. Тут елементрана лінь, ІМХО.
Карту покриття обновила, а Новий Розділ виявляється таки покритий. Ех, до чого ж у нас глючні телефони! :x_mad:
Не пройшло і 8 місяців як повернули покриття. Тема закрита.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot