Просмотр полной версии : Як ви оцінюєте якість работи PEOPLEnet
Власне оцінюєм якість роботи PeopleNet
При оцінці керуємось слідуючими критеріями:
- якість послуг оператора;
- тарифна політика;
- темпи розвитку;
- маркетингова політика;
Только как бы сделать так, чтобы голосовать могли только те, кто реально может оценить качество работы оператора. Что-то мне подсказывает, что в Кишиневе, например, очень сложно это сделать (зато голос был отдан).
Оценка проводится работы, а не качества связи: т.е. маркетинг, тарифная политика, темпы развития и т.п.
Оцінив на 5 балів.
Якість послуг влаштовує. Тарифи теж. Особливо порадували лінійною тарифікаціє і пристойними цінами на інтрнет, що дозволило мені накінець-то виріши проблему інтренету.
Темпи розвитку як на мене найвищі. До того ж розвиток не мішає якості, якщо пригадати ситуації коли цей етап проходили інші компанії.
Є звичайно недоліки. Але тим не менше вони настільки не суттєві, що ними можна знехтувати.
ВІд мене 3 - мале покриття по області, неконкуренті тарифи на голос.
Качество хорошее. Интернет быстрый. Пробовал в Днепре и Киеве.
Жаль что покрытие не такое большое как у ЮМС, так бы полностью перешел на Пиплов, и семью бы перевел.
мале покриття по області
Не розказуй байки чи тобі перечислити покриті міста в Київській області?
неконкуренті тарифи на голос.
В УМЗ/КС/ГТ дешевше?
питань -ніких! Люди покрили Київську область на 100% Хто сумнівається??? Ану бігом дивтись карту піплів!!!
В УМЗ/КС/ГТ дешевше?[/QUOTE]
Дивлячись, на яких тарифах ти сидиш:)
питань -ніких! Люди покрили Київську область на 100% Хто сумнівається??? Ану бігом дивтись карту піплів!!!
Тобі розписати? Будь ласка! (http://allgsm.com.ua/forum/showthread.php?p=51473#post51473)
Дивлячись, на яких тарифах ти сидиш:)
Без АП, або з мінімальною (контракт).
Поставил заслуженную ПЯТЕРКУ(!). Очень мучался с домашним интернетом. Теперь вопрос решен! Скорость и цены просто супер. Использую ЮСБ модем. Голос меня не интерисует (соответственно и покрытие) такак пользуюсь GSM операторами, там где мне нужен интернет (г.Днепропетровск) - он есть. С удовольствием трачу 150 грн/мес и не жалею. Услуга этого стоит. Тьфу-тьфу-тьфу чтоб не сглазить
Власне оцінюєм якість роботи PeopleNet
При оцінці керуємось слідуючими критеріями:
- тарифна політика;
- темпи розвитку;
- маркетингова політика;
PR, особненно на этом форуме, на 5 балов, все остальные кретерии средненько...
Expert, причому тут піар? :x_mad:
поставив "4". Якість нормальна, але тарифи на голос - не найкращі (значить, на голос не "присадять" людей). Темпи розвитку - дуже непогані, але їм ще ого-го скільки покривати України
По покриттю вони програють КС/UMC/Beeline/Life/Intertelecom
Для мене це погане покриття!
В УМЗ/КС/ГТ дешевше?
UMC - 35коп+27ПЗЗ, або 69 без ПЗЗ
KS - 70коп без ПЗЗ
ГТ - 60коп без ПЗЗ
People.Net - 80коп без ПЗЗ...
По покриттю вони програють КС/UMC/Beeline/Life/Intertelecom
Для мене це погане покриття!
Ну і? А чого не жалієшся на покриття ГТ?
UMC - 35коп+27ПЗЗ, або 69 без ПЗЗ
KS - 70коп без ПЗЗ
ГТ - 60коп без ПЗЗ
People.Net - 80коп без ПЗЗ...
Давай порівнювати контракти і акцій. Акціі нізачот.
По друге задно приведи таку графу як мережеві двізнки.
Ну і? А чого не жалієшся на покриття ГТ?
Бо ГТ по Києву зв'язок мені дає, а по області у мене є друга сімка, на данний момент - це КС. В місті інет мені дає виділенка, а от за місто, де йогол має давати піпл нет, їх покриття багато де немає...
Давай порівнювати контракти і акцій. Акціі нізачот.
По друге задно приведи таку графу як мережеві двізнки.
1)А у піплів акції взагалі є?:D
2)Графа своя мережа? Екотел - 0, мобілич - 0, ГТ - 0. Розміри абонбази цих віртуалів/опері абсолютно зіставні з Піпл.нет. І не треба волати, що у КС мов 0 тільки перші 3 хвилини і з ПЗЗ. У КС - 22млн, у піплів - кілька тисяч...
В місті інет мені дає виділенка, а от за місто, де йогол має давати піпл нет, їх покриття багато де немає...
Ну-ну, якесь село під Фастовом - це вже "багато де...", а там де є і люди користуються - це не рахується :D
Та і в місті виделенку з собою на вулицю не потягнеш.
І про то, що покриття постійно зростає, теж чомусь не кажеш..
Бо ГТ по Києву зв'язок мені дає, а по області у мене є друга сімка, на данний момент - це КС. В місті інет мені дає виділенка, а от за місто, де йогол має давати піпл нет, їх покриття багато де немає...Навіть по Києві покриття піплів в рази краще ніж гт. Щодо за містом не велкаам на дзинц з відомою фразою.
1)А у піплів акції взагалі є? Акція - це признак вшивості оператора. Це ніщо інше як намахування абонента.
2)Графа своя мережа? Екотел - 0, мобілич - 0, ГТ - 0. Розміри абонбази цих віртуалів/опері абсолютно зіставні з Піпл.нет. І не треба волати, що у КС мов 0 тільки перші 3 хвилини і з ПЗЗ. У КС - 22млн, у піплів - кілька тисяч...
Для тих хто в танку повторюю: порівнюємо контракти. Про всяку там шару згадувати не будем.
Навіть по Києві покриття піплів в рази краще ніж гт. Щодо за містом не велкаам на дзинц з відомою фразою.Акція - це признак вшивості оператора. Це ніщо інше як намахування абонента.
Та ти що? Серйозно? Классно мене ГТ намахує. У цьому місяці годину по Україні дав нахаляву!
Для тих хто в танку повторюю: порівнюємо контракти. Про всяку там шару згадувати не будем.
Чому це контракти? Тому що у піплів нема чим відповісти на тарифні пріпейдні пропозиції GSM оперів(в плані голоса)? Такі аргументи я не приймаю!
Повторю піпл нет, як оператора серйозно ніхто не сприймає. Його сприймають як провайдера, в містах часто і без нього конкуренції вистачає, а от за містами де він потрібен його часто немає...
Та ти що? Серйозно? Классно мене ГТ намахує. У цьому місяці годину по Україні дав нахаляву!
Наскільки я розумію може йде про програму лояльності а не ацію.
Чому це контракти? Тому що у піплів нема чим відповісти на тарифні пріпейдні пропозиції GSM оперів(в плані голоса)? Такі аргументи я не приймаю!Попросту кажучи припейда як такого на піплах немає. Тому давай будем порівнювати то що є, а не жигулі з камазом.
Повторю піпл нет, як оператора серйозно ніхто не сприймає.Особливо можна в цьому переконатися, якщо зайти в СЦ.
Його сприймають як провайдера, в містах часто і без нього конкуренції вистачає, а от за містами де він потрібен його часто немає...А ти знаєш як його сприймають? Недавного роворив з спіробітниками. Навіть деякі консерватори цікавлять. При тому для голосу. По друге в рекламі ПіплНет себе не позиціонує себе як інет-провайдер.
То що тобі потрібен звзяок в селі біля Фастова, а там виявляєтья нічого толком не паше, то в цьому виновати піплнет? Смішно вже інколи читати деякі пости.
CDMA fan
06.06.2007, 19:05
Повторю піпл нет, як оператора серйозно ніхто не сприймає.
О как. :rolleyes: Оказывается я, Рейнбов и др. нынешние и будущие абоны ТУ ніхто. :D
Наскільки я розумію може йде про програму лояльності а не ацію.
Ні це якраз акція +10
Попросту кажучи припейда як такого на піплах немає. Тому давай будем порівнювати то що є, а не жигулі з камазом.
Це проблема піплів, що в них немає пріпейда. Я порівнюю доступні тарифи від піпллів, з доступними тарифами від інших
Особливо можна в цьому переконатися, якщо зайти в СЦ.
Заходив вчора. Абсолютна більшість народу при мені брали модеми. висновок - сприймають як провайдера.
Замічаю одну дивну річ. Ті хто юзають піплнет, оцінюють на 4-5. Ті хто в очі не бачив як воно працює в 1-2.
Добавлено через 19 минут
Ні це якраз акція +10
Прям так безплатно і получив.
Це проблема піплів, що в них немає пріпейда. Це не проблема а плюс, бо всякі шаровчики на контракт не дуже спішаться підключати.
Я порівнюю доступні тарифи від піпллів, з доступними тарифами від інших
КС Хвилина.
Одна хвилина коштує 1 гр + ПЗЗ 27 коп.
В мережі друга і наступна хвилина тарифікуються по 1коп. Вигіднішим ніж П.Н. стає якщо говорити більше ніж 15 хв.
УМЗ Мережа.
На чужі: 1 гр. +ПЗЗ
В мережі: 1гр перше хвилина +ПЗЗ (вигіднішим стає після 13-ї хвилини)
Бі СЖ: 80 коп моб., 50 коп стаціонарні
В мережі 50/0 коп.
Приближно співрозмірні.
Астеліт. Порівнювати з чим немає.
ГТ: 60 коп в будь-якому напрмяку, в т.ч. на ГТ.
Тепер повірнюєм наскільки у піплів тарифи не конкурентноздатні. А ще покажіть мені в кого є хоть якийсь аналог тарифного конструктора.
Заходив вчора. Абсолютна більшість народу при мені брали модеми. висновок - сприймають як провайдера.
Не абсулютна точно.
О как. :rolleyes: Оказывается я, Рейнбов и др. нынешние и будущие абоны ТУ ніхто. :D
Ну а кто вы против 30млн GSM-щиков?:)
Замічаю одну дивну річ. Ті хто юзають піплнет, оцінюють на 4-5. Ті хто в очі не бачив як воно працює в 1-2. Дуже збігається з аналогією твого голосування по інших GSM: раз карту вставив, і вже маю враження про оператора Тим більше, якщо ти не знаєш, чи є в когось піпли або чи їх хтось "куштував", то це ще не значить, що люди ними не користувались;)
Прям так безплатно і получив. Ги! Якщо людина каже, що не по акції, а так, то ти зразу й не віриш?:)) Треба буде до всіх твоїх слів так придиратись;) Що на це скажеш?;)
Це не проблема а плюс, бо всякі шаровчики на контракт не дуже спішаться підключати. Точно! Виявляється, що нешаровиків у всіх операторів не більше 5 млн в грубому округленні! Це щось на кшталт вислову однієї особи: "все юзеры КС - колхозники!" Тікай, Романе, звідти, бо ще й не такої крамоли наберешся! :D
КС Хвилина.
В мережі друга і наступна хвилина тарифікуються по 1коп. Вигіднішим ніж П.Н. стає якщо говорити більше ніж 15 хв.
УМЗ Мережа.
В мережі 50/0 коп.
Приближно співрозмірні.
ГТ: 60 коп в будь-якому напрмяку, в т.ч. на ГТ. No comments Причини різні. Одна з них: пояснення буде більше захоплювати офтопу, аніж діла. Але, між іншим, не знаю, як ти там ту хвилину рахуєш, тільки мій знайюми хвалився, шо мало не по півкопійки за хвилину по КС платить в "новій хвилині", в подробиці я не вдавався особливо, але він фанат КС, може щось і наплутав - треба буде в нього роздруківку з тарифами взяти, щоб було точніше. ЗІ: Якщо порівнюєете конкурентні тарифи, то требба конкурентні й порівнювати, а не ти за контракт вчепився, наче нічого вигіднішого нема. 80 коп/хв на інші в піплів однозначно мастдай проти того ж тарифу 29 чи "Доступного" навіть з ПЗЗ. Отак порівнюй, а не ти, посилаючись на відсутність препейду, починаєш тулити горбатого до стіни! Тепер повірнюєм наскільки у піплів тарифи не конкурентноздатні. Дивися вище. Порівнюй дійсно конкурентні тарифи, а не ті, на яких краще "з"їхати" на дурнячку. Однозначно 1 пакет піплів невигідний буде, наприклад для мене з Бі+КС. Тут і сперечатись нема чого. P.S.: сподіваюсь, в наступному буде більш конструктивна дискусія:)
Не абсулютна точно.Цікаво, що б ти сказав, коли б ви були разом?:) А то така категоричність навіть дивує:)
CDMA fan
07.06.2007, 09:28
Ну а кто вы против 30млн GSM-щиков?:)
Уже писал как-то: ну да, а что Луна против Земли, а что ВАЗ 2101 против Лексуса и т.п. Жигулей то действительно по дорогам больше ездит! :x_applaud:
Отак порівнюй, а не ти, посилаючись на відсутність препейду, починаєш тулити горбатого до стіни!
А тепер порівняй якість сервісу на тому, що ти запропонував.
Прям так безплатно і получив.
Прикинь так.
В січні 10хв, в лютому 20, в березні 30, в квітні 40, в травні 50, в червні цілу годину. Чим погана акція?
Це не проблема а плюс, бо всякі шаровчики на контракт не дуже спішаться підключати.
Ти для початку покажи у піплів шару, а потім кажи про шаровиків.
КС Хвилина.
В мережі друга і наступна хвилина тарифікуються по 1коп. Вигіднішим ніж П.Н. стає якщо говорити більше ніж 15 хв.[/QUOTE]
Це найдорожчий варіант, який тільки може бути. Мобілич буде дешевше з першої з хвилини
УМЗ Мережа.
І знову найдорожчий варіант. Візьми екотел - знову дешевше.
Якщо ти вже так до тих контрактів прилип, візьми у них Доступний Уїкенд (http://umc.ua/light/ukr/tariff_det.php?tid=135). Заодно порівняй розміри абонбази.
В мережі 50/0 коп.
Взяти найменш актуальний тариф Бі - це круто!
І справді, чим може відповісти Піпли на 50/0...
ГТ: 60 коп в будь-якому напрмяку, в т.ч. на ГТ.
Знайшов опера для порівняння:lol: :lol: :lol:
Тепер повірнюєм наскільки у піплів тарифи не конкурентноздатні. А ще покажіть мені в кого є хоть якийсь аналог тарифного конструктора.
Я вже показував порівняння не з тарифами операторів річної давнини(як це зробив ти) а з новими і показав що піпли тотально програють по тарифам на голос. Піпли - не оператор, піпли - інет провайдер!
Повторю піпл нет, як оператора серйозно ніхто не сприймає. Його сприймають як провайдера, в містах часто і без нього конкуренції вистачає, а от за містами де він потрібен його часто немає...
Ну-ну... посмотрим, что вы будете говорить через пол-годика, годик, когда покрытие заметно увеличится :D Хотя, не, будете так же продолжать поливать какашками - это же принцип такой.
Насчет конкуренции в городах: для тебя существуют вообще другие города, кроме Киева?? Ты знаешь, какая там ситуация с инетом? Нет? Так поезди по стране и посмотри!
Надоели эти эгоцентричные местячковые высказывания: "у миня в Кииве выдиленка 100Мбит дома, а как и где у остальных - миня не касается".
Отучаемся говорить за всех! Учимся абстрагироваться от себя любимого как пупа Земли, и смотреть на ситуацию с разных сторон и условий.
Maxxx,
Я ви цитуєте, мою фразу, про те що піплів серйозно сприймають як провайдера і потім пишете, що я не уявляю яка ситуація в інших містах з інетом. Де логіка?
Я вже показував порівняння не з тарифами операторів річної давнини(як це зробив ти) а з новими і показав що піпли тотально програють по тарифам на голос. Піпли - не оператор, піпли - інет провайдер!
А якщо зі скайпом порівнювати? :)
Maxxx,
Я ви цитуєте, мою фразу, про те що піплів серйозно сприймають як провайдера і потім пишете, що я не уявляю яка ситуація в інших містах з інетом. Де логіка?
Логіка в тому, що я зреагував на фразу "в містах часто і без нього конкуренції вистачає, а от за містами де він потрібен його часто немає"
А стосовно, того як сприймають - може це й непогано, бо в перспективі зв"язку в такому вигляді як зараз не буде - все буде працювати через IP в єдиній мережі, мобільній або стаціонарній, звук, відео, або дані - не буде мати значення.
Maxxx,
Останній раз редагувалося Maxxx, Сьогодні в 10:19.
Негарно переставляти цитати, а потім казати, що не те цитували.
Vitti,
А що зі скайпом? Там грабунок а не тарифи.
Maxxx,
Негарно переставляти цитати, а потім казати, що не те цитували.
Я не переставляв. Просто цитував блок тексту. І фраза, яку я мав на увазі, в ньому була. Чи ще скажешь, що того твого вислова взагалі в цитаті не було, і я сам його дописав?? :lol:
Уже писал как-то: ну да, а что Луна против Земли, а что ВАЗ 2101 против Лексуса и т.п. Жигулей то действительно по дорогам больше ездит! :x_applaud: Когда Лексус станет дешевле, или у людей заработок будет выше, тогда вполне может на дороге быть больше лексусов(кстати, иномарок таки больше, чем жигулей, так что не очнеь корректное сравнение;) ) А вот будет ли больше подключений к пиплам, не из за инета, это еще вопрос. Полностью согласен с webiwan"ом: пилпы хороши для инета, но никак не для голосовй связи. По крайней мере, пока.
А тепер порівняй якість сервісу на тому, що ти запропонував.А що тут порівнювати? В одного ГСМ_оператора якість краща, в іншого - гірша. Хай навіть в будь-якого опера якість гірша, ніж в СДМА, все одно більшість людей сидить на ГСМ, а не на СДМА, на якому вища якість. Якщо СДМА отримає розвиток в Україні, то я буду тільки радий: конкуренція - велика сила!:) Але поки що возвеличувати СДМА, співати йому оди, зарано, принаймні в галузі голосових послуг.
CDMA fan
07.06.2007, 14:36
Це мені знаєш що нагадує? "джинц - завжди дешевше". :D А запропонований тобою варіант дійсно дешевий, з платними дзвінками в КЦ та дуже конкурентними тарифами на інет. :razz:
Дуже збігається з аналогією твого голосування по інших GSM: раз карту вставив, і вже маю враження про оператора Тим більше, якщо ти не знаєш, чи є в когось піпли або чи їх хтось "куштував", то це ще не значить, що люди ними не користувались
Для тих хто не вміє читати, нагадаю що УМЗ получили 1 бал, КС-2, Бі,ГТ-4. Так що давай не проводи аналогій.
80 коп/хв на інші в піплів однозначно мастдай проти того ж тарифу 29 чи "Доступного" навіть з ПЗЗ. Отак порівнюй, а не ти, посилаючись на відсутність препейду, починаєш тулити горбатого до стіни!Дивися вище. Порівнюй дійсно конкурентні тарифи, а не ті, на яких краще "з"їхати" на дурнячку. Однозначно 1 пакет піплів невигідний буде, наприклад для мене з Бі+КС. Тут і сперечатись нема чого. P.S.: сподіваюсь, в наступному буде більш конструктивна дискусія:)
Цікаво, що б ти сказав, коли б ви були разом?:) А то така категоричність навіть дивує:)Знову ж таки давай не будем порівнювати різні речі. Якщо контракт то порівнюєм з контрактом. Чому ніхто не каже "Хвилина" чи "Мережа" програє?
Піппли невигідні в першу чергу шаровикам. Багато хто надіявся на 0 в мережі. Але не тут то було.
Прикинь так.
В січні 10хв, в лютому 20, в березні 30, в квітні 40, в травні 50, в червні цілу годину. Чим погана акція?
За які заслуги?
Ти для початку покажи у піплів шару, а потім кажи про шаровиків.Там її немає. І тому нема шаровиків
Це найдорожчий варіант, який тільки може бути. Мобілич буде дешевше з першої з хвилини
Якщо ти вже так до тих контрактів прилип, візьми у них Доступний Уїкенд. Заодно порівняй розміри абонбази.
Взяти найменш актуальний тариф Бі - це круто!
І справді, чим може відповісти Піпли на 50/0...
Знайшов опера для порівняння
Всякі дибіличі і котли це взагалі хіба що для колекції годиться. Щодо порівняння абонбали, то це взагалі некоректно. У мене наприклад більшість дзвінків на Бі. І що з того що КС найбільша абонбаща. А про дибілич і екотел, то вазагалі цирк, бо там бонбаза в десяток менше ніж на бі. А якщо враховувти ціни додаткові послуги, то найбільше на що годиться котел і дибілич це колекція. Лайф теж нізачот. Ціна нівеліють галімою якістю і постійними глюками. Мабуть єдиний оператор з яким можна порівняти. Бо решти програють по цінам.
Ти то не весь світ
CDMA fan
07.06.2007, 14:43
Хай навіть в будь-якого опера якість гірша, ніж в СДМА, все одно більшість людей сидить на ГСМ, а не на СДМА, на якому вища якість.
Це мені знаєш шо нагадує? Коли в минулому році вийшов Білайн, я ні на кого не зважаючи перейшов на нього з УМЗ. Більшість людей, яких я знаю так і залишились на жинці, аргументувавши "А всі на жинці і я на джинці, тут СМС по 10 коп" і т.і.. Якщо сказати простіше: стадний інстинкт.
Якщо СДМА отримає розвиток в Україні, то я буду тільки радий: конкуренція - велика сила!:) Але поки що возвеличувати СДМА, співати йому оди, зарано, принаймні в галузі голосових послуг.
Тема називається
Як ви оцінюєте якість работи PeopleNet, не потрібно в котрий раз з'їжджати на ГСМ вс СДМА в Україні.
Для тих хто не вміє читати, нагадаю що УМЗ получили 1 бал, КС-2, Бі,ГТ-4. Так що давай не проводи аналогій.
Знову ж таки давай не будем порівнювати різні речі. Якщо контракт то порівнюєм з контрактом. Чому ніхто не каже "Хвилина" чи "Мережа" програє?
Піппли невигідні в першу чергу шаровикам. Багато хто надіявся на 0 в мережі. Але не тут то було.
Піпли вигідні тільки людям яким потрібна мобільна виділенка тарифи на голос неактуальні. А що до того що люди хочуть 0, так чому б піпліам не поставти 5грн/хв шаровиків точно не буде! А те що у того ж білайна тарифи нижче і покриття більше заперечити ні хто не зможе. А що до порівняння контракта з контрактом - не логічно треба порівнювати доступні для підключення тарифи, те що у піплів немає пріпейда це їх проблеми, ніхто не заважав їм на контракті зробити конткурентні тарифи.
За які заслуги?
Новорічний подарунок контрактним абонам. http://gsm.goldentele.com/news/show.html?w=250
Всякі дибіличі і котли це взагалі хіба що для колекції годиться. Щодо порівняння абонбали, то це взагалі некоректно. У мене наприклад більшість дзвінків на Бі. І що з того що КС найбільша абонбаща. А про дибілич і екотел, то вазагалі цирк, бо там бонбаза в десяток менше ніж на бі. А якщо враховувти ціни додаткові послуги, то найбільше на що годиться котел і дибілич це колекція. Лайф теж нізачот. Ціна нівеліють галімою якістю і постійними глюками. Мабуть єдиний оператор з яким можна порівняти. Бо решти програють по цінам.
1)Обрунтуй чому не можна юзати екотел і мобілич
2)З якої радості тарифи піплів нижче 29, того ж екотела з мобіличем, доступного, Західного, Ви популярні, Простих речей, Говоруна?
Піпли вигідні тільки людям яким потрібна мобільна виділенка тарифи на голос неактуальні.
Тільки багато людей чомусь думають не так.
А що до того що люди хочуть 0, так чому б піпліам не поставти 5грн/хв шаровиків точно не буде!
Чим не влаштовує 10 копійок. Я вважаю що це не дорого.
А те що у того ж білайна тарифи нижче і покриття більше заперечити ні хто не зможе.
Так я ж кажу що у Бі і піплів контрактні тарифи приблизно одинакові.
А що до порівняння контракта з контрактом - не логічно треба порівнювати доступні для підключення тарифи
Давай порівняє "Життя онлайн" з "вільним". Дуже логічно?
те що у піплів немає пріпейда це їх проблеми, ніхто не заважав їм на контракті зробити конткурентні тарифи.
Уже писав свою думку з цього приводу.
Новорічний подарунок контрактним абонам. http://gsm.goldentele.com/news/show.html?w=250
Це програма лояльності а не акція.
1)Обрунтуй чому не можна юзати екотел і мобіличДороговизна додаткових послуг, низька якість послуг. Ну і накінець дибільний імідж. Особливо останнього.
2)З якої радості тарифи піплів нижче 29, того ж екотела з мобіличем, доступного, Західного, Ви популярні, Простих речей, Говоруна?Я не казав що нижче. Порівнювати контракт і припадок некоректно.
Тільки багато людей чомусь думають не так.А ще більше думають
Чим не влаштовує 10 копійок. Я вважаю що це не дорого.
Навіщо переплачувати, коли є дешевше?
Так я ж кажу що у Бі і піплів контрактні тарифи приблизно одинакові.
У бі його псевдоконтракт не оновлювався з Рік. І правда ціни на голос від піплів відстали десь на рік.
Давай порівняє "Життя онлайн" з "вільним". Дуже логічно?
Досі скиглити у Піплів просто немає конкурентих тарифів на голос і це не тому що у них немає пріпейда, а тому що вони не в стані їх запропонувати.
Це програма лояльності а не акція.
Програма лояльності (http://gsm.goldentele.com/club/club.html) діє на постійній основі. А це саме акція на 6 місяців. Ви ж не називаєте акції тіпа підключись і отримай 200грн на рахунок(по гривні протягом наступних 200 поповнень) програмою лояльності?
Дороговизна додаткових послуг, низька якість послуг. Ну і накінець дибільний імідж. Особливо останнього.
Низька якість яких послуг? А про імідж, питання дуже відносне. у нас ти скажеш що в тебе 80980, і 99% не допруть що це за опер. Допираютьв основному тільки 067 і 050 інші де як.
Я не казав що нижче. Порівнювати контракт і припадок некоректно.
Добре переформулюю питання. Піпли такий оператор який не встані запропонувати припадок(бо він буде неконкуренто спроможним) і тому зафігарили неконкурентноспроможні тарифи на контракті, щоб на те що вони не конкурентноспроможні його абони могли відмазуватись мов не порівнюйте контракт з припадком.
Що до оффтопа, то не я його починав, я висловив свою думку одним постом, далі почалися наїзди(помітьте в паралельних топіках про якість роботи опсоса, люди просто спокійно виражали свою думку, але ж в People.Net гендиректор не один рік займав високі посади в UMC і мити мізки навчився, от тепер CDMA абони, як джинсери пробують довести всім що CDMA це супер-пупер-мегарул зі всіх сторін, не помічаючи при цьому очевидних речей, таких як неконкурентність голосових тарифів)
Тільки багато людей чомусь думають не так. Скільки тисяч/десятків тисяч?
Чим не влаштовує 10 копійок. Я вважаю що це не дорого. Якщо є дешевше...:))
Так я ж кажу що у Бі і піплів контрактні тарифи приблизно одинакові. Тільки чогось в слонів на контракті на порядок більше народу, ніж у бі й піплів разом узятих. ТИм більше, на Бі контракту нема апріорі. Є корпоратив, як різновид, але масового окнтракту нема(СЖ -то не контракт в класичному розумінні)
Уже писав свою думку з цього приводу. Ти намагаєшся просто вибирати те, що тобі найбільш підходить. Дивись обширніше;)
Дороговизна додаткових послуг, низька якість послуг. Ну і накінець дибільний імідж. Особливо останнього. Якби не мав різдвяного, то користувався б одним з двох.Про низьку якість послугготовий послухати від когось іншого, але не від тебе: щось занадто часто все в тебе не працює, окрім Бі і піплів. Якось підозріло виходить.:rolleyes: Я не казав що нижче. Порівнювати контракт і припадок некоректно. Тим не менш, у слонів на контрактах таки більше людей. Побачимо як буде далі, але фаакт є факт. Хоч вони, за твоїм ІМХО, й невигідні.
CDMA fan
07.06.2007, 16:32
Тим не менш, у слонів на контрактах таки більше людей.
Слони працюють скільки років на ринку? До того ж, ця аудиторія тримається за свій номер, а не бігають від акції до акції.
До теми. Про "неконкурентність" голосових тарифів Піплів.
Два дні назад ситуація: мені й знайомому треба по спільній справі подзвонити на 096.
Питаю:
-що в тебе за опер?
-КС
-скільки тобі хв. обійдеться?
-75коп (з ПЗЗ ясна річ :twisted: )
-питань більше нема :lol:
В результаті зателефонував зі свого 29, мав би піплнет - подзвонив би з нього.
Два дні назад ситуація: мені й знайомому треба по спільній справі подзвонити на 096.
Питаю:
-що в тебе за опер?
-КС
В результаті зателефонував зі свого 29, мав би піплнет - подзвонив би з нього.
Тепер цей хлопчик весь час з тобою ходить? :-D
Вставлю і я свої п'ять копійок...
Навіщо переплачувати, коли є дешевше?
Звісно, є дешевше, але я би робив порівняння в комплексі і порівнював саме порівнюване, а не банан з яблуком: наприклад, якого милого мені потрібен голосовий дзвінок вартістю 0 коп., якщо я не можу бути певний, що в той момент, коли я захочу зателефонувати, мережа не ляже від банального перегрузу, бо ще купа таких як я, захочуть здійснити дзвінок? Далі, навіщо мені послуга інет по 0 коп., якщо нею не можна буде скористатися? Навіщо мені для вирішення термінової проблеми або для залишення заявки шукати опера по 10 хвилин в голосовому меню, або платити за з'єднання з цим опером? Який толк з цієї безплатності або дешевизни, якщо цим неможливо користуватися, або існують якісь обмеження?
Особисто я згідний, що на даний момент в піплів не занадто конкурентні тарифи саме на зовнішню мережу...Порівняно з деякими... Але, як на мене, їх на даному етапі встановлено правильно. Нижче я спробую пояснити, чому так думаю.
Зате в них надзвичайно конкурентні тарифи на мобільний інет. :-) Зате в них відсутня класична плата за з'єднання. Зате в них є така штука, як тарифний конструктор, яка реально знижує вартість того ж інету та СМС. Поясніть мені таке: чому люди підключаються до піплів? Невже їх хтось палкою заганяє в офіси ТСУ і заставляє викладати мінімум 500 гривень при укладенні договору?:-)
Звичайно, можна з 80 коп. зробити 50-70 коп. і скасувати тарифний конструктор...
Можна з 10 копійок зробити і 5, і 4, і 3, і 2, і 1 коп...
Але ось що скажу...
Як видно, до піплів підключається купа народу, і не останньою причиною тут дійсно є вартість інету...
Так ось, питання критикам: НАВІЩО оператору та його маркетологам форсувати події і робити обвал цін по всіх фронтах (голос, смс, інет і тд.), якщо, запропонувавши дешевий інет (недорогий голос на мережу та тарифний конструктор), оператор одержує стабільний дохід від користувачів цієї послуги, витримує хороші темпи підключень, люди свідомо йдуть до них?... Яка взагалі різниця, що є причиною того, чому люди йдуть і підключаються? Я так вважаю, що якщо людина зрозуміла вигідність такого підключення, то вона піде і стане абонентом цього оператора. І те, що оператор ЗУМІВ чимось зацікавити абонента, - плюс маркетингу.
І на кінець цього дещо сумбурного посту...
Впевнений, що як тільки темпи підключень почнуть падати, ціни на голос будуть переглянуті. Підтягнеться програма лояльності. А на даний момент, як на мене, оператору робити це нелогічно.
Досі скиглити у Піплів просто немає конкурентих тарифів на голос і це не тому що у них немає пріпейда, а тому що вони не в стані їх запропонувати.
Та в стані запропонувати, з чого ти це взяв? Просто нема сенсу зараз це робити. Все робитиметься, скоріше за все поетапно, іграшки даруватимуться по одній, а не все відразу.;) Інакше можна швидко видохнутись. Ну і стати мішенню для конкурентів. А так поки зайняли порожню нішу і працюють. Вважаю, це правильно.
Я не проти зниження тарифів, але потрібно бути реалістом.
Вибачте, якщо когось образив...;)
Скільки тисяч/десятків тисяч? Якщо є дешевше...:))
Тільки чогось в слонів на контракті на порядок більше народу, ніж у бі й піплів разом узятих.
А скільки часу на ринку працюють слони, і скільки часу піпли? Та там розрив в сто років!:-)
finder, +100! :respect:
Хорошо, что здесь еще есть люди, которые могут трезво мыслить и смотреть на ситуацию в целом, а не с позиции: "сегодня на Котле или Могилыче шара на 5 минут - значит это мега-рулез, а остальное сакс".
Толпы подключающихся в ЦОА (а еще плюс дилеры) - лучшее доказательство.
Слони працюють скільки років на ринку? До того ж, ця аудиторія тримається за свій номер, а не бігають від акції до акції.Ну й навряд чи вони будуть кудисьп ереходити: бізнесовим людям перш за все треба стабільність, чого не може дати ні лайф, ні білайн. Одна з причин, чому я з КС, полягає в тому, що є місця, де Бі немає, тому КС цілокм мене може виручити. Пілпів же нема не тільки там, де може КС не бути, але й там, де не буде Бі
До теми. Про "неконкурентність" голосових тарифів Піплів.
Питаю:
-що в тебе за опер?
-КС
В результаті зателефонував зі свого 29, Ну так хто сперечається, що 29 гірший за те, що на КС? Але оце: мав би піплнет - подзвонив би з нього. пішовши на сайт пілпів і ще раз переглянувши їх тарифи дуже сміявся:)) Називається: на зло ворогам корову продам і гроші не візьму:)) 29 все одно дешевше, ніж піпли, тому яка тобі вигода дзвонити саме з них, а не з 29(в разі їх наявності) мені невідома:) Буду радий, якщо поясниш;)
Вставлю і я свої п'ять копійок...
Звісно, є дешевше, але я би робив порівняння в комплексі і порівнював саме порівнюване, а не банан з яблуком: наприклад, якого милого мені потрібен голосовий дзвінок вартістю 0 коп., якщо я не можу бути певний, що в той момент, коли я захочу зателефонувати, мережа не ляже від банального перегрузу, бо ще купа таких як я, захочуть здійснити дзвінок? Далі, навіщо мені послуга інет по 0 коп., якщо нею не можна буде скористатися? Навіщо мені для вирішення термінової проблеми або для залишення заявки шукати опера по 10 хвилин в голосовому меню, або платити за з'єднання з цим опером? Який толк з цієї безплатності або дешевизни, якщо цим неможливо користуватися, або існують якісь обмеження?
Особисто я згідний, що на даний момент в піплів не занадто конкурентні тарифи саме на зовнішню мережу...Порівняно з деякими... Але, як на мене, їх на даному етапі встановлено правильно. Нижче я спробую пояснити, чому так думаю.
Зате в них надзвичайно конкурентні тарифи на мобільний інет. :-) Зате в них відсутня класична плата за з'єднання. Зате в них є така штука, як тарифний конструктор, яка реально знижує вартість того ж інету та СМС. Поясніть мені таке: чому люди підключаються до піплів? Невже їх хтось палкою заганяє в офіси ТСУ і заставляє викладати мінімум 500 гривень при укладенні договору?:-)
Звичайно, можна з 80 коп. зробити 50-70 коп. і скасувати тарифний конструктор...
Можна з 10 копійок зробити і 5, і 4, і 3, і 2, і 1 коп...
Але ось що скажу...
Як видно, до піплів підключається купа народу, і не останньою причиною тут дійсно є вартість інету... Ну так хто проти?? І Вебіван, і я стверджуємо, що ТСУ вигідний для підключення до інету, а не для голосових розмов. Якби я не мав зараз інету по 5 коп/вхід/вихід, то можливо теж узяв би піплів. Але для інету, а не для голосу.
Так ось, питання критикам: НАВІЩО оператору та його маркетологам форсувати події і робити обвал цін по всіх фронтах (голос, смс, інет і тд.), якщо, запропонувавши дешевий інет (недорогий голос на мережу та тарифний конструктор), оператор одержує стабільний дохід від користувачів цієї послуги, витримує хороші темпи підключень, люди свідомо йдуть до них?... Яка взагалі різниця, що є причиною того, чому люди йдуть і підключаються? Я так вважаю, що якщо людина зрозуміла вигідність такого підключення, то вона піде і стане абонентом цього оператора. І те, що оператор ЗУМІВ чимось зацікавити абонента, - плюс маркетингу.
І на кінець цього дещо сумбурного посту...
Впевнений, що як тільки темпи підключень почнуть падати, ціни на голос будуть переглянуті. Підтягнеться програма лояльності. А на даний момент, як на мене, оператору робити це нелогічно.
Та в стані запропонувати, з чого ти це взяв? Просто нема сенсу зараз це робити. Все робитиметься, скоріше за все поетапно, іграшки даруватимуться по одній, а не все відразу.;) Інакше можна швидко видохнутись. Ну і стати мішенню для конкурентів. А так поки зайняли порожню нішу і працюють. Вважаю, це правильно.
Я не проти зниження тарифів, але потрібно бути реалістом.
Вибачте, якщо когось образив...;)
От я так і не зрозумів, що ти хотів сказати, окрім хіба що виправдовування маркетингової політики ТСУ, Я її не особливо критикую, бо мені байдуже. Нехай СДМА розвивається - конкуренція завжди потрібна. Але для чого стверджувати, що в ТСУ вигідні голосові тарифи, коли це не так?(як тут дехто робить)
finder, +100! :respect:
Хорошо, что здесь еще есть люди, которые могут трезво мыслить и смотреть на ситуацию в целом, а не с позиции: "сегодня на Котле или Могилыче шара на 5 минут - значит это мега-рулез, а остальное сакс".
Толпы подключающихся в ЦОА (а еще плюс дилеры) - лучшее доказательство.
Ну-ну:) Давайте спочатку дочекаємось результатів діяльності компанії за місяць, а потім будемо говорити про "толпы".;)
CDMA fan
07.06.2007, 22:22
Пілпів же нема не тільки там, де може КС не бути, але й там, де не буде Бі
Место действия Харьков. В некоторых районах города сканятся 2 сети. Догадайтесь с трех раз какие...лайф и ТСУ. "Природоякісним" там и не пахнет. :lol:
Називається: на зло ворогам корову продам і гроші не візьму:)) 29 все одно дешевше, ніж піпли, тому яка тобі вигода дзвонити саме з них, а не з 29(в разі їх наявності) мені невідома:) Буду радий, якщо поясниш
Поясню. Когда 2Вт у головы - экономия в целом сомнительная.
Давайте спочатку дочекаємось результатів діяльності компанії за місяць,
Угу. И сравним АРПУ. ;) И вспомним те самые "толпы", которых 30млн и все на Жигулях/Лексусах/Камазах/Танках.
Добавлено через 5 минут
Тепер цей хлопчик весь час з тобою ходить? :-D
Ага, ходит теперь и смеется "А у меня КС с супер дешевой внутрисетью 0,75+ПЗС. Пиплы сакс". :D
оцінив на 3.
середня оцінка.
проблеми це покриття і тех забеспечення .
також проблеми в тарифах.
Сприймаю піпл нет суто як провайдера.
Поясню. Когда 2Вт у головы - экономия в целом сомнительная.
Пользуйтесь Bluetooth-гарнитурой, если это так принципиально..
Mobijolo
08.06.2007, 09:12
О качестве ПИПЛнет можно будет говорить через год-два, не раньше. А сейчас компашка лишь пытается развиваться...Я вынужден был отключиться от них, потому что там где я живу не было покрытия аж до конца мая (я подключался в феврале). Да и сейчас, хоть уже вроде и поставили БС в Вишнёвом качество связи под большим вопросом (пока сам не проверю до тех пор не поверю).
Да и тарифы ПИПЛнет мне не нравятся. Одним всё а другим ничего (я имею в виду ПИПЛклаб). Те, у кого сейчас ПИПЛклаб имели и покрытие с самого начала. А у меня не было ни покрытия, ни ПИПЛклаб. Ффтопку ПИПЛнет! :suxx:
А у меня не было ни покрытия, ни ПИПЛклаб. Ффтопку ПИПЛнет! :suxx:
Называется "Обидели мышку - написяли в норку" :x_lol:
Вижу, к страдающим "пупизмом" своего села (города) присоединяются все новые экземпляры... :D Покрытие сейчас есть? Есть. Какие вопросы! Вот я сейчас буду кричать в соответствующей ветке, что ЮМС, изивините, - говно, только потому, что когда я был в 1 классе в 1985 году, в городе не было их покрытия, и я не мог мобилу в школу носить... Ацтой и маздай, форева!!! Ты точно также рассуждаешь! А что ПиплКлаб провтыкал -так это ж твои проблемы, как говорится, что тебе мешало?? Наверное 500 км расстояния от Киева? Или все-таки что-то другое? :lol: Детство...
Mobijolo
08.06.2007, 11:02
А что ПиплКлаб провтыкал -так это ж твои проблемы, как говорится, что тебе мешало?? Наверное 500 км расстояния от Киева? Или все-таки что-то другое? :lol: Детство... Да...умный ты аж слишком...посмотрел бы я как ты на моём месте сделал...но ты же умный со своего места рассуждать!
Это всё равно что рассказывать жителям Полтавы или других городов где ПИПЛнет только заработает в будущем что они провтыкали насчёт ПиплКлаба. Так же и я провтыкал, представляешь? :twisted:
Mobijolo, ню-ню. Чогось ті хто за Н-кілометрів, не плачуться якраз.
PS. чекай WCDMA від УТК. Пидивимось коли дочекаєшся :x_lol:
Да...умный ты аж слишком...посмотрел бы я как ты на моём месте сделал...но ты же умный со своего места рассуждать!
Погоди, ты же говоришь именно за себя? Тебе ехать до киевского ЦОА столько же, сколько и мне по времени и расстоянию. ПиплКлаб был массово анонсирован только для 3-х первых городов, для тех пользователей, которые доверяли компании на момент ее старта, несмотря на начальное отстутствие покрытия и возможные глюки. Их отблагодарили. А те, кто имел физическую возможность подключиться и потестить в Киеве (Днепре и Одессе), но важно надували губы со словами "та, оно же сырое... а как оно буит неизвестно...", т.е. не доверяли - пролетели. Какие могут быть претензии к компании? Только к самому себе! :twisted:
Mobijolo
08.06.2007, 11:33
Тебе ехать до киевского ЦОА столько же, сколько и мне по времени и расстоянию. В ПиплКлаб мог подключиться любой, кто оставлял заявку на сайте в декабре-январе, и не только первых 3-ёх городов (теоретически житель любого города Украины). Но почему-то тебе не приходит такой маразм в голову, что житель Полтавы, у которого покрытие появится в конце года оставил бы такую заявку на сайте в январе-декабре? А насчёт меня очень даже приходит в голову такой маразм. Ведь разницы между мной и жителем Полтавы никакой - в обоих случаях покрытие появилось (появится) далеко не сразу. И неважно, что я живу рядом с Киевом (ехать так же близко как тебе до киевского ЦОА) если у меня не было покрытия.
В ПиплКлаб мог подключиться любой, кто оставлял заявку на сайте в декабре-январе, и не только первых 3-ёх городов (теоретически житель любого города Украины).
Врете вы, батенька! :-) Ключевой момент: в той форме, при составлении заявки, был выбор из 3-х городов: Киев, Днепропетровск и Одесса. Если бы житель Полтавы оставил там заявку на подключение в Киеве или Днепре, приехал бы туда и подключился, а потом сидел и ждал покрытия - пожалуйста, без проблем. Но про то, что житель любой Хацапетовки мог оставить на сайте заявку на подключение у себя в Хацапетовке, а потом его "прокинули" с Клабом - этого не было!
Касательно Вишневого - лично у тебя была уникальная возможность, ехать далеко не надо, получить выгодный пакет и покрытие дома через 3 месяца, но ты ее провтыкал, а теперь обвиняешь компанию вместо того, чтобы винить только себя - это глупо и смешно.
Виктор В
08.06.2007, 11:48
Помоему спор здесь бесполезен ведь у нас один только запустился и то не везде, другой вообще нет. Реальная картина будет ясна только через несколько лет, когда стандарты действительно займут определенную долю рынка и определенные позиции.
Це для тих хто в очі не бачив як воно працює непонятно. Я як юзер піплнета вже бачу переваги і не треба чекати.
Виктор В
08.06.2007, 12:09
Rainbow, Але ти не один та твоя думка не остання. Дай людям попробувати один та другий стандарт. Тоді можливо буде спорити та претендовати на якусь об'єктивність.
Касательно Вишневого - лично у тебя была уникальная возможность, ехать далеко не надо, получить выгодный пакет и покрытие дома через 3 месяца, но ты ее провтыкал, а теперь обвиняешь компанию вместо того, чтобы винить только себя - это глупо и смешно.
Вот мне интересно: с какого чуда я, заплатив деньги, должен ждать с моря погоды? Если дается акция при запуске, то либо всем, либо никому, если это общественная компания. Так что сливать на то, что мол, идиот, раз не подключился, и не ждал непонятно чего, как минимум нелогично
Виктор В, вот вот почитай думку тих людей які юзають.
Rainbow, Але ти не один та твоя думка не остання. Дай людям попробувати один та другий стандарт. Тоді можливо буде спорити та претендовати на якусь об'єктивність.
Та нехай буде, хто їм не дає? ;) Я навіть обома руками "ЗА" те, щоб Укроп, або ще хтось, нарешті запустили 3G UMTS (хочаб якесь) якнайшвидше - це простимулює конкуренцію і буде тримати Піплів в тонусі і надалі щодо темпів покриття, лояльності та формування тарифних пропозицій. :-)
Добавлено через 3 минуты
Вот мне интересно: с какого чуда я, заплатив деньги, должен ждать с моря погоды? Если дается акция при запуске, то либо всем, либо никому, если это общественная компания. Так что сливать на то, что мол, идиот, раз не подключился, и не ждал непонятно чего, как минимум нелогично
Возможность учавствовать в тестировании и акции была у всех жителей 3-х первых городов, в которых было покрытие. А уже учавствовать или учавствовать, ждать или не ждать - это личное дело каждого. Я привел пример того, как мог житель Вишневого или Полтавы, к примеру, получить ПиплКлаб. Если он не хочет платить и ждать - пожалуйста, подключится в свое время, когда будет покрытие. Но уже не на льготный тариф. Что неясно?
Виктор В
08.06.2007, 13:20
Возможность учавствовать в тестировании и акции была у всех жителей 3-х первых городов, в которых было покрытие. А уже учавствовать или учавствовать, ждать или не ждать - это личное дело каждого. Я привел пример того, как мог житель Вишневого или Полтавы, к примеру, получить ПиплКлаб. Если он не хочет платить и ждать - пожалуйста, подключится в свое время, когда будет покрытие. Но уже не на льготный тариф. Что неясно?
Ты тут неправ. Какая возможность тестирования біла например у меня? Ну например приехал бы я в Киев купил бы железо подключился бы один день походил бы по Киеву и все, ну может быть еще раз приехал бы в командировку. Смысл? Получается социальная несправедливость.
Да и железо мне пока нафиг ненужно. В городе 1БС ИТ.
Ты тут неправ. Какая возможность тестирования біла например у меня? Ну например приехал бы я в Киев купил бы железо подключился бы один день походил бы по Киеву и все, ну может быть еще раз приехал бы в командировку. Смысл? Получается социальная несправедливость.
Да и железо мне пока нафиг ненужно. В городе 1БС ИТ.
Я же говорю, личное дело каждого. "Колхоз - дело добровольное" ;) Хотел бы сильно Клаб - сделал бы все именно как ты описал и ждал. При чем тут несправедливость? Условия были объявлены для 3-х городов. Для них они и были соблюдены. Прописку в паспорте никто не учитывал при подключении, ведь так?? А у Mobijolo была более реальная возможность этим воспользоваться - Вишневый не Хмельницкий. И ехать близко, и ждать недолго.
Виктор В
08.06.2007, 13:50
При чем тут несправедливость?
Я например нечувствую себя ущемленным, потому что для меня не так это важно, но например кто то ущемлен (я не про Mobijolo)
Получается если ты был счастлив жить в этих городах можешь иметь возможность, нет выбачай. Они же сразу необ'являли про клаб. Даже б если б кто то, из др. городов, хотел сделать так как я писал он незнал про эту акцию
Получается если ты был счастлив жить в этих городах можешь иметь возможность, нет выбачай. Они же сразу необ'являли про клаб. Даже б если б кто то, из др. городов, хотел сделать так как я писал он незнал про эту акцию
Что ж, получилось так, что стартовали Пиплы именно в этих городах, и для них была акция, им повезло. Такова жизнь ;) Я, например, очень завидую (в хорошем смысле) жителям Умани, что они могут летом хоть каждый день ходить гулять в замечательный парк "Софиевка", а жителям Львова в том, что мало где еще можно попить такую вкусную каву и очень вкусно и недорого покушать. В Киеве и Днепре такого нет и не будет, в отличие от покрытия Пиплов во всех областных центрах. Так что мне теперь, поливать каждый раз грязью жителей тех городов, кому "повезло"??
ЗЫ: Кстати, и я изначально не знал тарифов Клаба, только читал в каком-то пресс-релизе об обещании предложить какой-то особый тариф. Да и тестировал не ради Клабов, был готов и на обычные тарифы подключиться потом - важен сам процесс и интерес :-)
CDMA fan
08.06.2007, 15:49
Да и тарифы ПИПЛнет мне не нравятся.
Какого ж ты растакого подключался если тебе тарифы не нравились? :x_lol: Дайош в ветку юмора.
Пользуйтесь Bluetooth-гарнитурой, если это так принципиально..
Зуб-гарнитура стоит денег, точно так же, как и телефон с поддержкой зуба. Мне достаточно этих денег, чтоб купить СДМА-телефон.
На остальные каменты метко ответил Maxxx, добавить нечего.
Зуб-гарнитура стоит денег, точно так же, как и телефон с поддержкой зуба. Мне достаточно этих денег, чтоб купить СДМА-телефон.
Большинство телефонов сейчас поддерживают их. Стоят сами гарнитуры зачастую немного, по крайней мере не столько, сколько идет переплата за Motorola V3c (ужас, на самом деле какая!).
Если вопрос цены все-таки важнее вопроса здоровья (хотя из первого Вашего поста показалось, что на Здоровье вы экономить не собираетесь!), то существуют еще и проводные гарнитуры. Тоже неплохой вариант против 2х ватт у головы.
CDMA fan
08.06.2007, 16:22
то существуют еще и проводные гарнитуры.
Пользуюсь такой как раз. Но это :suxx: редкий, особенно то, как это реализовано на Нокиях. И с такой гарнитурой удобно разве что дома говорить, и то, подключив ее зараннее.
Стоят сами гарнитуры зачастую немного, по крайней мере не столько, сколько идет переплата за Motorola V3c (ужас, на самом деле какая!).
Модельный ряд ЦДМА не сошелся на одном В3ц.
lenin154
09.06.2007, 02:13
работу PEOPLEnet оценил на "2". Я из Одессы. Мое подключение к "сети" осуществилось на сороковой день, после заключения договора. Эта ситуация произошла по вине тех. персонала( тов. Соколов один из отличившихся) . Данные моего телефона(nokia2865i)+ IMSI, были неверно занесены в главную базу данных. A из-за слабой технической подготовки персонала, они даже не знали все это время, как сменить данные в компе . Это очень длинная и запутанная история. Поэтому, хочу всем новым абонентам дать совет. Если у кого либо возникнет аналогичная ситуация, начинайте "бить тревогу" не откладывая проблему на потом.
работу PEOPLEnet оценил на "2". Я из Одессы. Мое подключение к "сети" осуществилось на сороковой день, после заключения договора. Эта ситуация произошла по вине тех. персонала( тов. Соколов один из отличившихся) . Данные моего телефона(nokia2865i)+ IMSI, были неверно занесены в главную базу данных. A из-за слабой технической подготовки персонала, они даже не знали все это время, как сменить данные в компе . Это очень длинная и запутанная история. Поэтому, хочу всем новым абонентам дать совет. Если у кого либо возникнет аналогичная ситуация, начинайте "бить тревогу" не откладывая проблему на потом.
Не понял, а при чем Nokia 2865i к Пиплам?? Вообще-то этими вопросами (ввод в биллинг) и стронними терминалами должны беспокоиться дилеры, может дилер провтыкал с данными? И потом, сидеть 40 дней и не решать вопрос - значит оно так тебе надо было :-)
ЗЫ: сам столкнулся с проблемами, когда нужно было осуществить "смену оборудования" - перенос существующего номера с RUIM в свой аппарат, или с одного безруимного аппарата в другой. До этого такой операции никто в Пипл.нете не делал, мне с дилером пришлось подсуетиться, попробивать и побегать. Но вопрос решился замечательно, теперь процедура известна и проверена. Было бы желание!
lenin154
09.06.2007, 22:12
НОКИЯ здесь не причем, дилеры дали правильные данные, но на people по ошибке внесли в комп "левые данные" . Из-за того, что " смену терминала" их технари делать до недавнего времени не умели, а дилеры самостоятельно к данному вопрсу не относятся, мне и пришлось ждать все это время, пока компьютерщики освоят такую услугу, как "смена терминала"
CDMA fan
09.06.2007, 22:29
Середній бал на час опублікування цього повідомлення складає 3,55.
[вырезано]
Теперь по сути. То, что касается пиплклаба.
Во-первых, это не акция. Это некоммерческий пакет, который был роздан в Киеве, Одессе и Днепре тем, кто согласен был пользоваться услугами оператора при возможных сбоях. Напомню тебе, когда Лайфы и Билайны строили свои лохо-сети, они их тестировали на обычных юзерах, которым в замен ничего не было предложено. Я помню как по всему Киеву висела куча ракламы Билайна, когда у них в городе стабильно работало всего пару десятков БС-ок. То же было и с Лайфом.
Во-вторых, при подключении на пиплклаб действовало условие - приобретение телефона за полную стоимость. Тогда как все покупали Разр за 1500-1700 грн, я за него заплатил 2055. Но я не ныл на каждом форуме о том, что меня кинули. Моей целью было подключиться к ПН, я этого добился и в данный момент пишу этот пост с п.н.
В-третьих. Первый свой звонок с 092 я сделал в начале января. Но полностью отказаться от услуг ДжСМ я смог только после коммерческого старта. В две первые недели проблем в сети ПН было настолько много, что нереально было дозвониться даже на сервисные номера. Для того, чтобы я смог стать абонентом п.клаба, приходилось закрывать глаза на многие глюки, звонить на 111, рассказывать о проблемах и наблюдать, как постепенно отстраивается сеть. Меня отблагодарили за мое терпение и лояльность - предоставили возможность подключиться на льготный пакет.
Мне сейчас стало интересно, как бы ты орал на весь Интернет о том, какой ПН плохой оператор, если бы ты был одним из первых десятков абонентов...
В-четвертых. На пиплклаб можно подключиться и сейчас. Только для этого нужно быть дилером или субдилером этого оператора. Подобные пакеты есть почти у каждого оператора. Но буквально позавчера я узнал о том, что условия подключения на клаб немного поменялись - теперь не обязательно покупать телефон за полную стоимость - можно вообще подключиться на свой телефон. Мне теперь последовать твоей логике и начать поливать их гноем?
В-пятых. Наверное PEOPLEnet очень повезло, что ты не стал "клабовцем". Ты был вместе со мной и другими участниками форума на презентации бренда PEOPLEnet. Ты так же как и другие был уверен в успехе оператора и всем говорил о том, как сильно ждешь и хочешь подключиться. Только в отличие от тебя, многие оказались по-настоящему лояльными абонентами, а ты начал гноить их при первой же возможности.
быть дилером или субдилером
А що таке субдилер оператора і як їм стати?
А що таке субдилер оператора і як їм стати?
Каждый уважающий себя оператор выдвигает ряд очень высоких требований к дилерам. Этим требованиям удовлетворяют далеко не каждая компания, потому их не очень много. Однако желающих продавать услуги оператора намного больше. Для всех тех, кто не смог стать дилером, существует возможность стать субдилером (стать дилером дилера).
Отсюда ответ на вопрос о том, как стать субдилером - обратиться к дилеру и подписать с ним договор.
igorlesn
11.06.2007, 02:35
Не користувався, тому не оцінюю.
- тарифна політика;
Тарифи хороші, аж занадто. Якраз збалансовані. Хоча якщо вони виставили від 5 до 10 коп. в середені. Той могли виставити на зовні, ціна інтерконтенту + 5...10 коп. Щось не віриться, що в них ціна інтерконтенту складає >60коп. Тому б могли виставити ціну від 65 до 70 коп відповідно. Це все компенсує ціна інтернета. 5.
- темпи розвитку;
Просто грандіозні. 5 - тільки за те, що запускають мережу в містах повністю її протестувавши. Не помітити розвитку неможливо.
- маркетингова політика;
Молодці. Добре підготувались до виходу на український ринок. Але засмучують деякі моменти, тому тільки 4.
Добавлено через 43 секунды
Не користувався, тому не оцінюю.
- тарифна політика;
Тарифи хороші, аж занадто. Якраз збалансовані. Хоча якщо вони виставили від 5 до 10 коп. в середені. Той могли виставити на зовні, ціна інтерконтенту + 5...10 коп. Щось не віриться, що в них ціна інтерконтенту складає >60коп. Тому б могли виставити ціну від 65 до 70 коп відповідно. Це все компенсує ціна інтернета. 5.
- темпи розвитку;
Просто грандіозні. 5 - тільки за те, що запускають мережу в містах повністю її протестувавши. Не помітити розвитку неможливо.
- маркетингова політика;
Молодці. Добре підготувались до виходу на український ринок. Але засмучують деякі моменти, тому тільки 4.
Оцінка: 5-.
Стабільність роботи мережі 4, якість голосових послуг та передачі данних 5 балів, покриття 5балів(з картою на 90%співпадає), за тарифи 5 балів. Розвиток видно не озброєним оком.
-невелика кількість терміналів на підключення
Найчесніше було би з боку Піплів
проводити рекламну компанію під лозунгом -
швидкісний мобільний інтернет від перспективної компанії з додатковими мобільними послугами .
І було би чесно.І ніяких питань по тарифам...
хоча -де на сайті тариф на підключення!!??
До речі - вибір дешевих моделей "по тарифу" винятково обмежений.
ZTE без дата кабеля.
Lg.
і все.
Швидкісний інтернет...
113 кб\с - малувато...
ZTE без дата кабеля.
Який саме Evolution без кабела? Брехня і провокація! :x_mad:
C180 вбудованого модема немає. Про це зразу заявлено.
Lg.
і все.
Та ну? А V3C, ZTE Evolution, Pantech?
До дилерів заглянути слабо?
Швидкісний інтернет...
113 кб\с - малувато...
Як кажуть вояки "в слові ### три помилки".
Якщо хочеш щоб все було дуже шустро купяй девайс з EV-DO.
Ящо потолкова швидкість 113кб/с, то як це мені вдається витягувати 16-17КБайт/с?
[вырезано, п 2.9.]
Rainbow, настоятельно рекомендую перечитать п.4.4 и п.4.5. Правил форума!
Який саме Evolution без кабела? Брехня і провокація! :x_mad:
C180 вбудованого модема немає. Про це зразу заявлено.
Та ну? А V3C, ZTE Evolution, Pantech?
До дилерів заглянути слабо?
Як кажуть вояки "в слові ### три помилки".
Якщо хочеш щоб все було дуже шустро купяй девайс з EV-DO.
Ящо потолкова швидкість 113кб/с, то як це мені вдається витягувати 16-17КБайт/с?
[вырезано, п 2.9.]
Rainbow, настоятельно рекомендую перечитать п.4.4 и п.4.5. Правил форума!
\\\\\Якщо хочеш щоб все було дуже шустро купяй девайс з EV-DO.
А навіщо? я не збираюсь качати фільми.
\\\До дилерів заглянути слабо?
я говорю про нижчий ціновий діапазон...
і крім того,слабо зробити ширший вибір при заключенні контракту!!
\\\Ящо потолкова швидкість 113кб/с, то як це мені вдається витягувати 16-17КБайт/с?
???:biggrin: Як кажуть вояки "в слові ### три помилки".:lol:
І взагалі випрацюєте по принципу наших українських банків -і ніби все чесно,але дрібним шрифтом...
\\\\\Якщо хочеш щоб все було дуже шустро купяй девайс з EV-DO.
А навіщо? я не збираюсь качати фільми.
То чого ти хочеш тоді?
\\\До дилерів заглянути слабо?
я говорю про нижчий ціновий діапазон...
і крім того,слабо зробити ширший вибір при заключенні контракту!!
Поцікався всім процесом повіністю що відбувається поки телефон попаде на прилавок і тоді розказувати не будеш. Якщо хочеш сертифіковний тефон з гарантією виробника, ну то прийдеться заплатити дорожче. Якщо влаштовує сірий, то можеш купити який подобається і підключитись ч-з дилера.
\\\Ящо потолкова швидкість 113кб/с, то як це мені вдається витягувати 16-17КБайт/с?
???:biggrin: Як кажуть вояки "в слові ### три помилки".:lol:
І взагалі випрацюєте по принципу наших українських банків -і ніби все чесно,але дрібним шрифтом...
До чого тут банки? Якщо чогось не знаєш, то спитай а не наїжджай.
Потолкова швидкість на 1х 156Кб/с. Звідки ти взяв таке криве число 113, навіть не здогадуюсь.
То чого ти хочеш тоді?
Поцікався всім процесом повіністю що відбувається поки телефон попаде на прилавок і тоді розказувати не будеш. Якщо хочеш сертифіковний тефон з гарантією виробника, ну то прийдеться заплатити дорожче. Якщо влаштовує сірий, то можеш купити який подобається і підключитись ч-з дилера.
До чого тут банки? Якщо чогось не знаєш, то спитай а не наїжджай.
Потолкова швидкість на 1х 156Кб/с. Звідки ти взяв таке криве число 113, навіть не здогадуюсь.
Уточнюю.
Кілька разів підключався до Інтернету через LG TD 636
Вперто висвічує на компі цифра -113
Які 156 ?
Суб"єктивна оцінка -ненабагато швидше звичайного модема по телефонній лінії...
Я ж не кажу повільніше.
\\\Якщо хочеш сертифіковний тефон з гарантією виробника, ну то прийдеться заплатити дорожче
Згоден!
А тепер поясніть -як перевести LG TD 636 на українську...
Або хоча англійську?
Як вам видали сертифікат?
Ви ж порушуєте закон про державну мову.
На рахунок якості -5.
Сигнал достатньої сили у Львові...
Якщо влаштовує сірий, то можеш купити який подобається і підключитись ч-з дилера.
Треба всіх попереджати!!!
Вже Запізно.Влетів. Вчора цілий день махався -пробував забрати російську з ЕЛДЖІ...
Все ...
Треба зайнятися цьою підозрілою російською фірмою...:D
А тепер поясніть -як перевести LG TD 636 на українську...
Або хоча англійську?
Хіба через МЕНЮ-ДИСПЛЕЙ-LANGUAGE неможливо переключити мову?:confused:
Вчора цілий день махався -пробував забрати російську з ЕЛДЖІ...
1. Ніколи не розумів ворожого ставлення до інших мов. Це для політиків, мітингуючих та інших подібних актуально. Особисто для мене нема абсолютно ніякої різниці, яка мова в меню, інструкції тощо, єдина вимога - я маю розуміти цю мову. Якщо ти познайомишся з гарною дівчиною і вона тобі раптом дуже сподобається, а потім виявиться, що вона росіянка, італійка чи кореянка, невже ти не захочеш з нею зустрічатися лише тому, що вона не знає української? Порівняння дещо грубе, але навіть на цьому маленькому прикладі я намагаюсь показати всю безглуздість війн про мову.
2. До речі, якщо набирати СМС чи робити запис в телефонну книгу, то там, при наборі букв, в переліку присутній український алфавіт.
Треба зайнятися цьою підозрілою російською фірмою...:D
Російська фірма - це ти про кого?
Вперто висвічує на компі цифра -113
Які 156 ?
Там де швидкість зєдання? Не знаю звідки в тебе 113. У мене 115К. Але це швидкість порта. Якщо вже так боїшся, то ставиш 1 (USB), або 3 (Факс/Модем) і не переживаєш.
Якщо на то пішло то у Львові я в перші дні тестив інет і мені постіно була швикість 16-17К, що явно більше навіть 115Кб/с. Адрес Городоцька, 210.
неможливо переключити мову?:confused:
ПОПРОБУЮ...
1. Ніколи не розумів ворожого ставлення до інших мов. Це для політиків, мітингуючих та інших подібних актуально. Особисто для мене нема абсолютно ніякої різниці, яка мова в меню, інструкції тощо, єдина вимога - я маю розуміти цю мову. Якщо ти познайомишся з гарною дівчиною і вона тобі раптом дуже сподобається, а потім виявиться, що вона росіянка, італійка чи кореянка, невже ти не захочеш з нею зустрічатися лише тому, що вона не знає української? Порівняння дещо грубе, але навіть на цьому маленькому прикладі я намагаюсь показати всю безглуздість війн про мову.
2. До речі, якщо набирати СМС чи робити запис в телефонну книгу, то там, при наборі букв, в переліку присутній український алфавіт.
123, EN,RUS....:confused2:
Російська фірма - це ти про кого?
ПРО LG...:biggrin:
Добавлено через 4 минуты
Там де швидкість зєдання? Не знаю звідки в тебе 113. У мене 115К. Але це швидкість порта. Якщо вже так боїшся, то ставиш 1 (USB), або 3 (Факс/Модем) і не переживаєш.
Якщо на то пішло то у Львові я в перші дні тестив інет і мені постіно була швикість 16-17К, що явно більше навіть 115Кб/с. Адрес Городоцька, 210.
дІЙСНО
115,5...
тОДІ ЦЕ НЕ 3G !!!пО СТАНДАРТУ -144
тІЛЬКИ ВВОДИТЕ НАРОД В ОМАНУ....
чОМУ МЕНЕ МАЮТЬ ЦІКАВИТИ ЯКІСЬ ПОРТИ?...
Є КОНТРАКТ.
в ЯКОМУ ЗАПИСАНА ЦИФРА...
неможливо переключити мову?:confused:
Можна.
дІЙСНО
115,5...
тОДІ ЦЕ НЕ 3G !!!пО СТАНДАРТУ -144
тІЛЬКИ ВВОДИТЕ НАРОД В ОМАНУ....
чОМУ МЕНЕ МАЮТЬ ЦІКАВИТИ ЯКІСЬ ПОРТИ?...
Є КОНТРАКТ.
в ЯКОМУ ЗАПИСАНА ЦИФРА...
Пояснюю вдруге! Якщо хочеш 100%й 3G апарат, то купляй апарат з підтримкою EV-DO. З приводу чому 1х являється стантартом третього покоління, можеш прочитати тут (www.cdg.org).
А також зверни увагу, на пункт правил 2.15.3
Пояснюю вдруге! Якщо хочеш 100%й 3G апарат, то купляй апарат з підтримкою EV-DO. З приводу чому 1х являється стантартом третього покоління, можеш прочитати тут (www.cdg.org).
3G - CDMA2000 1X
Почитав...
CDMA2000 1X (IS-2000) was recognized by the International Telecommunications Union (ITU) as an IMT-2000 standard in November 1999. It was the first IMT-2000 technology deployed worldwide, in October 2000.
1X is the most spectrally efficient wide area network technology for circuit-switched voice communications and it supports packet data speeds of up to 307 kbps in a single 1.25 MHz channel.
Key features of CDMA2000 1X include:
Voice Capacity: Supports 33-35 up to 40 simultaneous voice calls per single 1.25 MHz FDD channel. A new codec, 4GV, for CDMA2000 1X will increase voice cap