Просмотр полной версии : МЕГА-МІСТ
Орієнтовно на 23.06.07 намічається МЕГА на базі одночасно 2-ох мереж(Лайф та Білайн).
Організацію гілки БІ і мінімум годинний міст між гілками я беру на себе, з відповідальним за гілку Лайфа поки розбираємось. Поки бажаючим пропоную відмічатися в опитуванні.
(Лайф Пілот 120хв, корпоративні абоненти Лайф, у яких обмеження по тривалості розмови - 120хвилин,
Лайф Пілот -30хв контрактники з обмеженням в 30хвилин,
Лайф пасажир інші абони Лайф які бажають прийняти участь але не відносяться до перших двох категорій.
Білайн пілот - абони Білайна які готові бути пілотами і "везти" на собі пасажирів сплачуючи за внутримережевим тарифом,
Білайн пасажири - абони Білайн які хочуть прийняти участь в конференції, але не мають бажання/змоги "везти" інших учасників)
-----------------------------------
Мої контакти
#tel. 8-@39-491-7707
Бажано, щоб бути Білайн пасажиром, так, як на ТП "СЛ" встаки дорогувато вести довгі розмови, але на крайняк зможу в такий час взяти ТП "Західнйи" або "ПР" в батьків (в нас всіх різні тарифні плани :-) )
Добавлено через 7 минут
webivan, ні в мене Свої люди :p
Можу бути абоБі, або лайф-пасажиром. На першому 29, на другому леді-лайф" яким гне користуюсь.якби сказали раніше, то був би в мене Мобі, а так нема вже:(
Verden,
Нічого, поки у нас не спостерігається браку пілотів)
Kondor_ua
09.06.2007, 11:40
a какая тематика и можно ли мне участвовать?
А на какое время планируется проведение конференции?
sanioktlf
09.06.2007, 11:53
Попробую быть Лайф-пилотом (30 минут, я контрактник), но правда не знаю времени проведения Меги, а посему я могу быть просто занят или на работе. Я думаю ко времени проведения Меги выясница время.
Предлагаю тему для оной конференции: "BeeLine vs Life:)"
Hornet777
09.06.2007, 19:28
Могу быть и Билайн пилотом и пассажиром, правда для первого надо стартовый пакет купить.
Kondor_ua,
Для початку збираємо бажаючих приймати участь як таких, можна всім у кого є сімка Лайфа чи Білана.
До конфи ще 2 тижні, тематику і час обговоримо трохи пізніше, коли вже буде +- визначено склад учасників, щоб всім було зручно і цікаво;)
foxmax,
НІ! Така тема перетворить МЕГУ на базар, навіть на форумі з цього приводу люди конструктивно поспілкуватися не можуть, в конференції взагалі глина буде.
Накидав схемку, знаходиться за адресою http://webivan.narod.ru/MEGAMIST.gif
Буду оновлювати по мірі надходження нових учасників, або побажань вже існуючих
Досить багато людей назбиралося....
Осталось определиться с темой конференции
KISIGOR,
Це поки так скоріше МІНІ, ніж МЕГА
Andrew,
Думаю треба кілька днів почекати доки народ дозбирається. Це ж поки тільки вихідні були, а в чавстини народу інет на роботі...
ИМХО, тема как раз самое главное, чтобы сомневающиеся могли решить, стоит ли. Если тут целью стоит отработка техники проведения конференций, то это и определить основной темой.
Не хочу навязывать свою теорию практикам, но мне кажется, что схему тоже можно было бы слегка оптимизировать.
Например, выделить узловых пассажиров, которые будут участвовать обязательно. К ним могли бы подключаться вольноопределяющиеся участники - те, кто не уверен, что сможет участвовать, но при этом вполне может заплатить за себя.
И кроме того, мне кажется, что конференция будет работать стабильнее, если каждый конкретный участник будет либо только делать исходящие, либо только принимать входящие, но не то и другое сразу (то есть исключить каскад как таковой).
ИМХО, тема как раз самое главное, чтобы сомневающиеся могли решить, стоит ли. Если тут целью стоит отработка техники проведения конференций, то это и определить основной темой.
Мета тут згадати старі добрі МЕГИ і поспілкуватись в своє задоволення.
Например, выделить узловых пассажиров, которые будут участвовать обязательно. К ним могли бы подключаться вольноопределяющиеся участники - те, кто не уверен, что сможет участвовать, но при этом вполне может заплатить за себя.
Ти глянь скільки на Лайфі пілотів, в 2-3 рази більше пасажирів. Кого там виділяти? На бі теж проблем немає у пілдотів максимум половинне завантаження.
И кроме того, мне кажется, что конференция будет работать стабильнее, если каждый конкретный участник будет либо только делать исходящие, либо только принимать входящие, но не то и другое сразу (то есть исключить каскад как таковой).
Як показує досвід Класичних МЕГ(Де було аж до 150 учасників) каскад зручна річ і не юзати його не є гарна ідея, і робити це варто хіба що з фінансових причин. На гілці Лайфа вони відсутні повністю, на Гілці бі якщо будуть проблеми з пілотами, тоді і глянемо. Поки нічого подібного не спостерігається. Залишаємо все як є.
P.S. Чому ж при такій кількості ідей в учасниках не відмітився?
Может я немного неясно объяснил, но я имел в виду под отсутствием каскада, чтобы пилоты цепляли не только пассажиров, но и ведущих конференции (webivan, Disabled). Если они это будут делать после того, как собрали свою группу, это уменьшит количество организационных накладок, как мне кажется.
Чому ж при такій кількості ідей в учасниках не відмітився?
Скорей всего в ту субботу буду работать...
... или буду пьян
А мост между ветками за счет чего будет осуществлен? Если будет использован безлимитный КС, то к нему тоже можно подключиться, например у меня есть контракт КС Нова Хвилина.
Yurchik,
Хм, особисто мною планувалось використання 29, але пан plebis запропонував свої послуги у створенні моста, уточню у нього який пакет буде використовуватись, і повідомлю.
P.S. З іншої сторони "Ви популярні" коштує аж 5 гривень, а Леді-Лайф аж 1копійку. Тому думаю, що взяти щось із них для конференції не складе проблеми;)
-------------------------------------------------
У Plebis'a Лайф, відповідно для участі в конференції пропонцую скористатись одним з варіантів наведених вище.
А мост между ветками за счет чего будет осуществлен? Если будет использован безлимитный КС, то к нему тоже можно подключиться, например у меня есть контракт КС Нова Хвилина.
КС погано в конференціях використовувати, там якісь сигнали з інтервалом приблизно 4-5 сек. подаються.
Если буду свободен в этот день, то могу выступить в роли билайн-пилота или пассажира, могу и лайф-пассажиром побыть. А можно и тем и тем одновременно, если использовать 2 телефона. Заодно и качество связи сравнить можно. Вобщем мое участие будет зависеть от времени проведения конференции.
Hornet777
11.06.2007, 18:18
Участники конференции, можете мне скинуть свои номера в личку, чтобы знал. На форум не надо, а то заспаммят номера ваши :)
Kondor_ua
12.06.2007, 14:14
Участники конференции, можете мне скинуть свои номера в личку, чтобы знал. На форум не надо, а то заспаммят номера ваши :)
ты не обижайся, но ты кто.судя по количеству постов ты появился недавно.
Якщо конференція почнеться після 21.00 можу бути Лайф-пілотом-30 :-)
Єдине що не радує, що конфа не тематична :(
Могу быть пасажиром (любой оператор), если конечно во время проведения конференции не буду занят.
Hornet777
13.06.2007, 23:10
ты не обижайся, но ты кто.судя по количеству постов ты появился недавно.
Я не оюижаюсь, просто я с другого форума :)
Hornet777, вот там и собирай номера :-).
По крайней мере, до тех пор, пока ВебИван официально и не объявит, что ты являешься одним из организаторов конференции. :nerd:
Gay_Lviv
15.06.2007, 00:26
Готовий взяти участь в заході, якщо нічого не стане на заваді. Лайф пілот/пасажир, контракт 30 хвилин.
Ще раз звертаю вашу увагу на схему, що постійно оновлюється
http://webivan.narod.ru/MEGAMIST.gif
Якщо когось я посадив не на того оператора, чи не на те місце, чи з якийхось причин забув включити у схему прохання відписатись в Приват.
Всім пілотам розіслав СМС з номерами їхніх пасажирів, людей котрі досі не надали своїх номерів поки зняв зі схеми. (http://webivan.narod.ru/MEGAMIST.gif)
В мене Є ще 2 вільних місця на Бі, хто хоче бути пасажиром, пишіть в приват.
Тільки згадав.
ВСІМ ВВІМКНУТИ ФУНКЦІЮ ОЧІКУВАННЯ ВИКЛИКА!
До теперь жду звонка!!! :mad:
могли быть проблемы с дозвоном, когда я вылетел из конфы мне только через 30 мин. позвонили и не дозвонились, через 2 часа получил смс.
Нажаль брав участь в конфі всього навсього менше годинки :(
Мені було дуже цікаво,багато інтересного почув.дякую за можливість. ;-)
Callback
24.06.2007, 08:58
І я дякую всім
Мені було дуже цікаво,багато інтересного почув.дякую за можливість. ;-)
Взаємно! Почастіше би так!
Всім дякую за МЕГУ. Для початку подяки операторам: Подяка Life за стабільний зв'язок під час конфи, подяка Західному філіалу Білайн за стабільний зв'язок на Заході. Подяка Київстару за його анлім, без якого конфа б не відбулася.
Значить тепер АнтиРеспекти. Такий отримує Бі в Києві, у мене тупо 3 рази за конфу десь хвилин на 45 вмирав голос на СЖ(номер який мав тримати гілку бі), якби не КС анлім не знаю що б робив. Доречі окрім мене Бі в Києві також вмирав у Rainbow, Taison і d-man.
Висновки:
1)Бі як оператор не придатний для проведення всеукраїнських конференцій.
1.1)30хвилин дістають
1.2)Робобаба дістає
1.3)Вкрай нестабільна робота мережі може зірвати конфу
2)Голос на Бі таки краше ніж на Лайфі, але для МЕГ голос Лайфи абсолютно прийнятний.
К сожалению, не получилось принять участия в конференции :(
Hornet777
24.06.2007, 14:59
Всім дякую за МЕГУ. Для початку подяки операторам: Подяка Life за стабільний зв'язок під час конфи, подяка Західному філіалу Білайн за стабільний зв'язок на Заході. Подяка Київстару за його анлім, без якого конфа б не відбулася.
Значить тепер АнтиРеспекти. Такий отримує Бі в Києві, у мене тупо 3 рази за конфу десь хвилин на 45 вмирав голос на СЖ(номер який мав тримати гілку бі), якби не КС анлім не знаю що б робив. Доречі окрім мене Бі в Києві також вмирав у Rainbow, Taison і d-man.
Висновки:
1)Бі як оператор не придатний для проведення всеукраїнських конференцій.
1.1)30хвилин дістають
1.2)Робобаба дістає
1.3)Вкрай нестабільна робота мережі може зірвати конфу
2)Голос на Бі таки краше ніж на Лайфі, але для МЕГ голос Лайфи абсолютно прийнятний.
Буду разбираться с Билайном. Всем спсибо за конференция. В пол первого отрубился и заснул... В частности спасибо Кременчужанину :lol:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot