Просмотр полной версии : Послуга "Поштовий клієнт" все ж таки не заблокована
Не зрозуміло мені для чого оператор пропоную поштову скриньку на своєму порталі за 10 гривень на місяць. Таку ж скриньку пропонує і Київстар, але безкоштовно. Хоча у них люблять здерти гроші. До того ж лайфівська скринька немає SMS- сповіщення, або e-mail сповіщення про новий лист. Та й сам номер мобільного телефону немає електронної адреси. Нарешті оператори мені сказали, що без цієї послуги буде заблокований сервер вихідної пошти, який потрібен для відсилання листів з інших серверів. НА ЩАСТЯ цей сервер працює, хоча його назву оператори відмовляються називати. Те, що в Київстарі існує як само собою зрозуміле, тут так дико реалізовано.
не зрозумів.. Що у Лайфа існує E-mail to SMS та смс-гейт??? раніше можно було відправляти через 8063...@sms.life.com.ua, а тепер що? змінили адресу, чи як?
Та ні, цього всього ще досі немає. Але, якщо вже є електронна поштова скринька, то можна листи читати на дисплеі телефона, іх можна і писати та відправляти безпосередньо з телефону.
Хм. :/ Я і так пишу і відправляю безпосередньо з телефона. Адреса http://wap.mail.ru або через встроєну поштову програму:)
Тут принциповим є те, чи веб, чи вап трафік використовується. Вап-трафік дорогий і немає ніяких пакетів для здешевлення. До того ж мій смартфон сам запускає поштову програму кожних 30 хвилин і перевіряє, чи є новий лист. Якщо є, то звучить певна мелодія ну і.т.д. Коротше кажучи, зручно читати, майже так як СМС. Останні поштові клієнти завантажують вже немало типів файлів. Замовляш 100 Мб за 20 гр., які, фактично дає сам оператор у вигляді бонусів і тільки встигай видаляти непотрібні листи.
До того ж мій смартфон сам запускає поштову програму кожних 30 хвилин і перевіряє, чи є новий лист.
Оце і справді дуже зручно! У мене ж звичайний НОКИА3220,
Вап-трафік дорогий і немає ніяких пакетів для здешевлення.а на wap сайти заходжу через gprs-internet профіль, через міні-оперу. Зважаючи на те, що замовляю щомісяця Лайф-інтернет350, виходить 1мб переданих/отриманих данних всьго 1024*37/358400=0,1057~ 11 коп. Не так вже і дорого, зважаючи на Джинсовскі тарифи (з 8.00 - 24.00 = 4,48; з 24.00 - 8.00 = 84коп)
Добре продумано! Я теж використовую Мініоперу, мені вистачає навіть інтернет 100. Правда є ще основний, дротовий інтернет.
psi.x, E-mail Viewer (http://nokiagames.com.ru/download.php?list.15)
yUPa, ну і нашо вона мені треба? я і через сайт нормально заходжу.
Цікава річ, своім очам не вірю - листи приходять і завантажуються, а на лічильнику кілобайт змін немає. І на рахунку все без змін. Виходить безкоштовно? Хоча у колеги стягувало гроші, але не було замовлено інтернет-пакет.;)
psi.x, може тобі не потрібне та лінк для всіх.
roger, замалий імейл, буде більшим - шари не буде.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot