Просмотр полной версии : Уже сканится 3G WCDMA 2100 в г.Вишнёвом
Mobijolo
30.06.2007, 21:56
Сегодня заметил, что у меня дома в г.Вишнёвом (Киевская область) сканится 3G UMTS 2100 Укртелеком UKR-07 ! Ура! http://i.smiles2k.net/lol_smiles/clap.gif (http://smiles2k.net/lol_smiles/index.html)
И что дальше? :D Если юзать не можна!!!
Mobijolo
30.06.2007, 22:08
И что дальше? :D Если юзать не можна!!! Скоро видно запустят. В режиме "только Umts" при звонках на 112 женский голос говорит: Невірно набраний номер
disconnect
02.07.2007, 08:27
В режиме "только Umts"
А где юсимку взял? Признавайся!:twisted: :lol:
Mobijolo
02.07.2007, 09:24
А где юсимку взял? Признавайся!:twisted: :lol: В телефоне была сим-карта Билайна. Я искал в разных режимах.
"GSM+UMTS" тогда выдаёт:
2G Kyivstar, 2G UMC, 2G Beeline, 2G Goldentelecom, 2G Life, 3G UKR-07
"только UMTS" тогда:
3G UKR-07
Выбираю режим "Только UMTS" и автоматический выбор оператора.
А який рівень сигнала в курсі?
PS. сканиться то таке. Може з Теремків-1 заносити всього навсього.
Rainbow,
2100, заносити у Вишневе з Теремків? Слабо віриться...
webivan, може. Відстань не велика. На пряму км. 3. До того ж БС стоїть високо. А ще видимість там пряма. Для того щоб воно сканилось достньо сигналу -110Дб (якщо у них це потолковий рівень).
Доречі вот як воно на Теремках-1 виглядає: http://www.photoshare.ru/photo156647.html
Постарюсь перефоткати. Фотка трохи гнила.
Mobijolo
02.07.2007, 18:30
А який рівень сигнала в курсі?
PS. сканиться то таке. Може з Теремків-1 заносити всього навсього. Сканится не только на улице но и в зданиях. В том числе у меня дома. Учитывая что радиус действия БС ВСДМА 2100 до 4,5 км максимум (теоретически на открытой местности) то вероятно что та (или те) БС находится (находятся) в Вишнёвом. Уровень сигнала не видно, так как телефон не хочет региться в UKR-07 (надпись "доступ запрещён").
Mobijolo, я не знаю наскільки далеко від Києва. Наприклад на жулянському шляхопроводі є знак "Вишневе". Так що питання дуже навіть спірне чи воно в Києві чи в Вишневому. Якщо навіть у Вишновому воно є, то не точно не більше одної БС.
Mobijolo
02.07.2007, 19:36
Mobijolo, я не знаю наскільки далеко від Києва. Наприклад на жулянському шляхопроводі є знак "Вишневе". Так що питання дуже навіть спірне чи воно в Києві чи в Вишневому. Якщо навіть у Вишновому воно є, то не точно не більше одної БС. Так Вишнёвый от Киева где-то 5 км. К тому же, учитывая что сканится в зданиях то наверно БС в Вишнёвом.
у Львові сканиться УМТС:),
2100, заносити у Вишневе з Теремків? Слабо віриться...
цим літом, рано в ранці у Віницькій обасті мій телефон засканив пару раз Теле2, МТС BY, Мегафон рус.:)
Lestat, при такому роскладу у Києві МТС-ру має працюва в 100 раз краще ніж МТС-УА.
Глюк телефона.
Не вірю.
Виктор В
03.09.2007, 23:17
Rainbow, незнаю чи правду написав Lestat, але це можливо і саме літом, а ще ліпше в період найбільшої сонячної активності. Це й ефект називаеться по російськи "тропосфеное или ионосферное отражение волн" В дитинстві я дуже часто наблюдав на 1, або на 2 ТВ каналі передачі різних країн. Єдине що нормальним прийомом це не назвеш, так як зображення було то ідеальне, то тут же зчизало, або мутніло. Можливо і з звязком виходять такі метаморфози.
Rainbow, незнаю чи правду написав Lestat, але це можливо і саме літом, а ще ліпше в період найбільшої сонячної активності. Це й ефект називаеться по російськи "тропосфеное или ионосферное отражение волн" В дитинстві я дуже часто наблюдав на 1, або на 2 ТВ каналі передачі різних країн. Єдине що нормальним прийомом це не назвеш, так як зображення було то ідеальне, то тут же зчизало, або мутніло. Можливо і з звязком виходять такі метаморфози.
разве этот эффект может наблюдаться на частотах 900/1800МГц? имхо слишком маленькая длина волны для этого.
кроме ТВ можно радио еще ловить.
Виктор В
04.09.2007, 00:01
разве этот эффект может наблюдаться на частотах 900/1800МГц? имхо слишком маленькая длина волны для этого.
Тропосферный может но очень редко. Может у Lestat был тот редкий случай.
CDMA fan
04.09.2007, 00:06
Насколько я могу судить в силу своих скромных знаний, длины волн 900 и ДМВ отличаются не существенно. ;)
Насколько я могу судить в силу своих скромных знаний, длины волн 900 и ДМВ отличаются не существенно. ;)
Ну а там форма, дискретность, мощность, высота передатчика? :-)
CDMA fan
04.09.2007, 00:42
Vitti,
имхо слишком маленькая длина волны для этого.
Lestat, при такому роскладу у Києві МТС-ру має працюва в 100 раз краще ніж МТС-УА.
Глюк телефона.
Не вірю.
тоді в мене два телефони глючить:), шкода що скріншот стер з компа
Виктор В
04.09.2007, 23:13
Ну а там форма, дискретность, мощность, высота передатчика? :-) При тропосферном и ионосферном приеме не играют ни какой роли. Ну может мощность имеет какое то значение.
Lestatмає працюва в 100 раз краще ніж МТС-УА.
я не казав що зміг зареєструватись в цих мережах, вони просто сканились, щось подібне як на Чорному морі, але тут або особлие місце було(де не було перешкоди від БС до МС, мало віриться) або відбивання сигналу від іоносфери, що було вже сказано Виктор В.
Tarasik мені в АСьку писав що у Львівській області також раз засканив білорусів.
У нас в Харькове на высоких этажах ловятся российские каналы ТВ. Но вот чтоб операторы сканились – ни разу не видел/слышал.
Mobijolo
05.09.2007, 09:37
:xsm_ot_temi:
В Херсонской области летом не только видел, но и в ручном режиме регистрировался в сети RO Cosmorom (Румыния) :eek:
Mobijolo
05.09.2007, 10:26
В Херсонской области летом не только видел, но и в ручном режиме регистрировался в сети RO Cosmorom (Румыния) :eek:Хватит оффтопить! :xsm_mad_mat: Тема называется Уже сканится 3G WCDMA 2100 в г.Вишнёвом http://i.smiles2k.net/admin_moder_smiles/offtopic.gif (http://smiles2k.net/admin_moder_smiles/index.html)
Mobijolo, ще мінімум як місяць буде лише сканитись :rofl_m:
disconnect
06.09.2007, 14:06
Mobijolo, ще мінімум як місяць буде лише сканитись :rofl_m:
для декого навіть більше, а дехто вже HSDPA юзає...:yahoo_m:
Mobijolo
06.09.2007, 14:12
Mobijolo, ще мінімум як місяць буде лише сканитись :rofl_m:Подожду хоть месяц, хоть два. ;)
Добавлено через 1 минуту
для декого навіть більше, а дехто вже HSDPA юзає...:yahoo_m:Те кто из сёл, могут в этом году не рассчитывать.
disconnect
06.09.2007, 14:19
Те кто из сёл, могут в этом году не рассчитывать.
Эт почему же?
Приезжаешь из села, покупаешь смарт, юзаешь, наиграешься - едешь до дому, до хаты...:mocking_m:
кстати в Вишневом АТС-ка на ул.Жовтнева, 10. может базовая там?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot