Просмотр полной версии : Купите Тампакс и получите...
"Леді life:)" створює для милих жінок чарівний світ GSM!
Відтепер цей мир, такий новий та зрозумілий, несподіваний та приємний, став ще доступніший!
Купуйте акційную продукцію торгівельних марок "Tampax" або"Always" у мережі супермаркетів "Сельпо" та отримуйте стартовий пакет "Леді life:)" у подарунок!
Поповніть рахунок мінімум на 10 гривень до 30 вересня 2007 року включно та отримуйте додатково 10 Леді-балів для безкоштовного шопінгу!
"Леді life:)" - отримуйте Леді-бали та витрачайте їх на подарунки для себе!
http://www.life.com.ua/index.php?area=mylife&lng=uk&page=3-87
No comments.
Н..да. Це вже не смішно..
Ну раз данный тарифный план рассчитан на женщин, то ничего удивительного. Всё равно ведь регулярно покупаются подобные вещи, а так дополнительная выгода получается. Хотя такой нестандартный подход всё же улыбнул. :-)
Rainbow, ммм, а что должно быть смешно?
Для детей парят в мороженное. Женщинам = в средства личной гигиены.
Мужикам наверное будут презентовать с презервативами! :D
Janus, тупість маркетологів. Там навіть не першокурсники працюють а якісь повні бездарі. Так як до такого маразму щоб дійти не одне відро травки треба було викорути. :xsm_ganba:
Ще би в протигеморойні свічки свої сімки запихали...
Кто шутил про тампаксы после новости про мороженое уже, я смотрю, дошутились. Смотри, чтобы не получилось как в одном анекдоте... :D
Кто шутил про тампаксы после новости про мороженое уже, я смотрю, дошутились.
Наш форум видимо читают ;) :mocking_m:
Делаем ставки какой продукт будет следующим.
Я ставлю на булочки. Не такое массовое как хлеб, но всё же ходовой товар.
как в одном анекдоте...
Каком?
Это, кстати, вариант... Очередной "гробилыч для своих" :rofl_m: , но только от Лайфа... Можно ещё в упаковку Корвалола попробовать положить... :yahoo_m:
Мужикам наверное будут презентовать с презервативами! До речі до речі! А коли буде Містер Life :( той що в пачці презервативов ?:koo-koo_m:
Абалдеть
10.08.2007, 15:50
Ггг скоро у жени месяние===>будеть отдельний пакет для нета:))
Шо шо а такого я ніяк не чекав...
Хтось там промовився про презервативи? а ще хтось промовився про те шо Співробітники лайф читають цей форум?
Висновок. Пред натягуваням перезерватива зверніть увагу чи в ньому нема сім карти лайфа. То...Можна ...
Не ржу громко і все
Лайф молодец!!! настроения поднял на пол дня!!
Не ну це повна всеукраїнська умора:)
Скоро дойдет до того что в гей-клубы пойдут продавать старпаки. И в нагрузку вазелин %)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot