Просмотр полной версии : Прямий міський(WLL CDMA) vs мережевий код
По 60копеек на городские в других городах, звонки на "врагов", большая абонка...
Поюснюю переваги і чому дешевше.
Ті люди які купляють прямі номери їм потрібен прямий номер в межах рідного міста. Це як правило дрібний і середній бізнес (на 3G.co.ua тобі намагались пояснити). Як правило більшість таких дзвінків іде саме на міські номери. То ж прикинь наскільки дешевеше буде дзвонити з Білайна чи Лайфа по їхнії 59/29 чи 50коп.
Потім дай оголошення в будь якій газеті з міським номером і з мобільним і порахуй на котрий частіше дзвонитимуь. Тобто зручність для клієнта. Ще одне но. Контора при реєстрації в податкові має вказати номер телефону. І мобільний не підходить. А в урків скільки часу чекати треба. Навіть якщо взяти Фарлеп і Оптиму, то раніше ніж за тиждень не буде.
Тепер що ми бачимо в GSMоператорів.
MTS, KS - 1,20 за вх. не рахуючи "безліміти".
Лайф - без плати за переадресацію тільки у тих хто з ДСС переліз і до того ж тимчасово.
ГТ - трохи менше, але всеодно.
Білайн - АП 10$, але підключень нових нема.
Притому вихідні всеодно мало не дешевше.
Hornet777
06.08.2007, 18:04
Поюснюю переваги і чому дешевше.
Ті люди які купляють прямі номери їм потрібен прямий номер в межах рідного міста. Це як правило дрібний і середній бізнес (на 3G.co.ua тобі намагались пояснити). Як правило більшість таких дзвінків іде саме на міські номери. То ж прикинь наскільки дешевеше буде дзвонити з Білайна чи Лайфа по їхнії 59/29 чи 50коп.
Потім дай оголошення в будь якій газеті з міським номером і з мобільним і порахуй на котрий частіше дзвонитимуь. Тобто зручність для клієнта. Ще одне но. Контора при реєстрації в податкові має вказати номер телефону. І мобільний не підходить. А в урків скільки часу чекати треба. Навіть якщо взяти Фарлеп і Оптиму, то раніше ніж за тиждень не буде.
Тепер що ми бачимо в GSMоператорів.
MTS, KS - 1,20 за вх. не рахуючи "безліміти".
Лайф - без плати за переадресацію тільки у тих хто з ДСС переліз і до того ж тимчасово.
ГТ - трохи менше, але всеодно.
Білайн - АП 18$, але підключень нових нема.
Притому вихідні всеодно мало не дешевше.
3Ж.ко.юа то фан клуб. То отдельная история.
Если брать средний и малый бизнес, то они в принципе могут взять корпорацию. В корпорации Билайн звонки на все городские 29 копеек, а также выгодные звонки внутри корпорации, да и скажем на другие номера терпимо звонить. Потом же покрытие у CDMA маленькое(я думаю, тут лаже не надо тыкать пальцем), потом не во всех даже городах оно есть...
Единсвенный минус Билайн это отсутствие прямых номеров, но можно в то же время взять Велтон только для входящих, а то еще терпимо.
Все эти трудности может решить, мне кажеться Укртелеком(Утел). Я думаю, он будет использовать прямые номера. А также, по-видимому, у него будет присутствовать роуминг с Билайном. Если цены будут на уровне роуминга в ГТ, то будет неплохо.
Если брать средний и малый бизнес, то они в принципе могут взять корпорацию. В корпорации Билайн звонки на все городские 29 копеек, а также выгодные звонки внутри корпорации, да и скажем на другие номера терпимо звонить.
Єрунда повна. Спілкування не закінчується корпорацією. Це раз. А по друге ти до сих пір не дав питання: куди скорше позвонять на міський чи в даному випадку на Білайн? По друге, якщо дзвонити то 5 коп. це явно дешевше ніж 29коп. Що не форштейн?
Потом же покрытие у CDMA маленькое(я думаю, тут лаже не надо тыкать пальцем), потом не во всех даже городах оно есть...
Берем Київську область. Покриття ІТС. Думаєш у Білайна воно дуже краще?
Чого так все вїдається в покриття? Більшості народу які працюють в місті Х воно потрібне в межах міста. Ну максимум передмістя.
Все эти трудности может решить, мне кажеться Укртелеком(Утел). Я думаю, он будет использовать прямые номера. А также, по-видимому, у него будет присутствовать роуминг с Билайном. Если цены будут на уровне роуминга в ГТ, то будет неплохо.
Доречі про про пташок (точніше утк). Вот недавно знайомий двзонив з питаням який стаціонарний. Умова 1: утк не пропонувати. Подробиці не буду розказувати. Причина була проста. При кожній зміні офісу його задрало міняти номер телефону, який знають клієнти. Скажу тобі що дужа багато людей дивляться на урктелеком як на ворога народу. І всі знаєм чому.
Hornet777
06.08.2007, 19:06
Єрунда повна. Спілкування не закінчується корпорацією. Це раз. А по друге ти до сих пір не дав питання: куди скорше позвонять на міський чи в даному випадку на Білайн? По друге, якщо дзвонити то 5 коп. це явно дешевше ніж 29коп. Що не форштейн?
А если звонить на все номера в Украине? Андестент?
Берем Київську область. Покриття ІТС. Думаєш у Білайна воно дуже краще?
Чого так все вїдається в покриття? Більшості народу які працюють в місті Х воно потрібне в межах міста. Ну максимум передмістя.
А если брать Енакиево?
Доречі про про пташок (точніше утк). Вот недавно знайомий двзонив з питаням який стаціонарний. Умова 1: утк не пропонувати. Подробиці не буду розказувати. Причина була проста. При кожній зміні офісу його задрало міняти номер телефону, який знають клієнти. Скажу тобі що дужа багато людей дивляться на урктелеком як на ворога народу. І всі знаєм чому.
Еще забыл сказать, что при запуске сети UMTS вполне реально Ктел может сделать звонки на городские номера очень низкими, я думаю, не надо объяснять таким профи, как ты, почему.
А если звонить на все номера в Украине? Андестент?Класична ситуація: живу у Києві і діяльність здійснюю в Києві. Навіщо воно впало якщо трафік в основному буде в межах міста? Ну максимум області.
А если брать Енакиево?А навіщо впало покриття в мухсранску?
Еще забыл сказать, что при запуске сети UMTS вполне реально Ктел может сделать звонки на городские номера очень низкими, я думаю, не надо объяснять таким профи, как ты, почему.Знову за своє. Поперше УТК, Утел це совок. Звязуватись з державною конторою - себе самому дурити. По друге вже вкотре питаю: якщо даєш оголошення в якому вказано міський, в другому мобільний. Куди швидше подзвонять.
І чого ж тоді деякі абони слоників згодні платити лише за переадресацію 1,20гр якщо ця річ непотрібна?
Hornet777
06.08.2007, 20:01
Класична ситуація: живу у Києві і діяльність здійснюю в Києві. Навіщо воно впало якщо трафік в основному буде в межах міста? Ну максимум області.
Классическая ситуация. Живу в Кременчуге. Звоню по Украине, России и в страны третьего мира.
А навіщо впало покриття в мухсранску?
То есть CDMA создана только для 60% избранных?
Знову за своє. Поперше УТК, Утел це совок. Звязуватись з державною конторою - себе самому дурити. По друге вже вкотре питаю: якщо даєш оголошення в якому вказано міський, в другому мобільний. Куди швидше подзвонять.
Если нужно, то и на ГТ позвонят.
І чого ж тоді деякі абони слоників згодні платити лише за переадресацію 1,20гр якщо ця річ непотрібна?
Видно они попали в те 40%
Виктор В
06.08.2007, 20:12
Hornet777, ты не прав. Хоть и выгоден Билайн для корпоративных абонентов, но в большей степени для междугородних исходящих, а для бизнеса ВЛЛ это то что нужно. И здесь не важно покрытие, так как почти у каждого наряду с СДМА есть ДЖСМ.
Hornet777
06.08.2007, 20:32
Я не пиарю Билайн, просто привел пример.
Стоит не забывать и международные вызовы, а также большая универсальность...
Виктор В
06.08.2007, 21:44
Я не пиарю Билайн, просто привел пример.
Стоит не забывать и международные вызовы, а также большая универсальность...
Hornet777 с тобой никто неспорит про Би корп. Я сам хотел взять для межгорода и международки в Россию, но нормальный рабочий тел. все таки СДМА ВЛЛ. Жаль только, что до моего горда никак немогут дойти. Надеюсь, что к концу года все изменится в лучшую сторону.
С чем я несогласен только с Rainbow его категоричность по отношению к УТ. Я например использую 1 номер УТ, 2 от частной фирмы и ненахожу сильно большой разницы. Единственный недостаток УТ-номера его немобильность.
Классическая ситуация. Живу в Кременчуге. Звоню по Украине, России и в страны третьего мира.Дуже навіть класична. Мені теж прямий непотрібен. Але яущо я займався якимось бізнесом, то не задумуючись в якості контактного номера брав CDMA. Якого саме друге питання.
То есть CDMA создана только для 60% избранных?До чого тут вибраних? Про всю історію і чому розвиток пішов лише тепер, шукай по форумі. Тисячу раз вже писалося.
Если нужно, то и на ГТ позвонят.Для прикладу. Хочу купити комп чи якусь комплектуху. Відкриваю price.ua . Куди подзвоню перше? На білайн чи на міський номер?
От якщо цікаво, то приводжу по Києві номерні ємності WLL:
ITC (CDMA-UA): 221хххх, 2225ххх-2229ххх, 3790ххх-3794ххх, 223хххх, 227хххх-229хххх, 5875ххх-5879ххх, 331хххх-332хххх, 592хххх, 4515ххх-4517ххх
Велтон: 2310ххх, 2318ххх, 2319ххх, 46134хх-46149хх, 599хххх, 5371ххх, 282хххх
Так от до чого це. Заходиш на price.ua і дивишся хто які телефони дає. На одну стрінку не один тел. з цієї ємності знайдеш. Того тобі мало?
І ще одне. Я не знайшов номерний ресурс інтертелекома так як незнаю юридичну назву тої контори.
Видно они попали в те 40%Ото вже насмішив. Крім обл. центрів і великих міст (і то не всіх) на прямі номери ГСМ більше ніде не підключає.
Виктор В
07.08.2007, 00:38
Ото вже насмішив. Крім обл. центрів і великих міст (і то не всіх) на прямі номери ГСМ більше ніде не підключає.
Действительно, например в Хмельницком я не встречал людей с прямым ДЖСМ номером Хмельницка.
Білайн - АП 18$, але підключень нових нема.
:xsm_stop: 10$
Мне в сумме дешевле выходит. Так как очень часто звоню и прошу перезвонить на прямой с городского, в слдедсвии чего перехожу в режиим "безлимит" :sm_Laie_kopilka:
Что-то трудно уловить суть спора.
Например из тех людей, которые мне встречались с CDMA-WLL телефонами, почти все имели ещё и GSM аппарат.
Вывод из этого такой: прямой номер нужен тем, кому он действительно нужен. А в массе своей как мобильные вполне удобны номера с сетевым кодом.
Smb., да так воно і є. Просто тут деякі піонери кричать що воно дорого і не потрібно недоганяючи самої суті прямого номера.
От тому хотів цією тему показати для чого потрібен прямий номер.
А ще хотів почути тих хто юзає прямий номер. Чому саме прямий.
Виктор В
07.08.2007, 11:35
Что-то трудно уловить суть спора.
Например из тех людей, которые мне встречались с CDMA-WLL телефонами, почти все имели ещё и GSM аппарат.
Вывод из этого такой: прямой номер нужен тем, кому он действительно нужен. А в массе своей как мобильные вполне удобны номера с сетевым кодом.
Суть спора в том, что многим людям и в многих случаях (перечислил Rainbow) нужен прямой номер, так как дешевле звонки на прямые, доступнее входящие для многих категорий населения.
С другой стороны ты прав, если твой круг общения ограничен лишь ДЖСМ тем более одного оператора, то тебе прямой ненужен. Хотя десятки млн. людей имея мобильные непоотказывались от городских и активно их используют.
Так что ты не росписуйся за большинство. Я больше чем уверен если бы у нас ситуация на рынке сложилась бы по другому с самого начала развития мобильной связи и не давили бы СДМА ВЛЛ эта связь была бы основной для большинства так как объединяет две сети .
Виктор В, звонки на прямые не во всех ТП дешевле, вот входящие доступнее - это да. Кстати, если очень хочется иметь себе прямой на любом GSM, то народ давно решает такие вопросы при помощи специальных девайсов ;) (а с шаровыми звонками у Лайфа - это вообще чудесно выходит - один раз заплатил за девайс и не платишь ежемесячно 50 грн абонки :lol:)
Виктор В
07.08.2007, 12:08
Виктор В, звонки на прямые не во всех ТП дешевле, вот входящие доступнее - это да. Кстати, если очень хочется иметь себе прямой на любом GSM, то народ давно решает такие вопросы при помощи специальных девайсов ;) (а с шаровыми звонками у Лайфа - это вообще чудесно выходит - один раз заплатил за девайс и не платишь ежемесячно 50 грн абонки :lol:)
Smb, а ты сам пользовался тем девайсом? Я пользовался нафиг он нужен со своими проблеммами, если есть СДМА. А заплатиь сразу один раз лучше за тот тариф который тебя устраивает, например местный от ИТ, а если утебя еще кроме этого большая тяга к ДЖСМ и нехочешь таскать два тел. купи себе двухстандартник и решаются многие проблеммы.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot