Просмотр полной версии : Що правда очі колить?
Привожу оригінал повідомлень які були потерті по причині рекламної обяви. Надіюсь автор не буде мати нічого проти якщо авторство скриється. Так вже не буде звинувачень в рекламності даного поста.
До речі, маю номер яким користувався. Але вже не юзаю його. Може хтось купить? Номер- :yahoo_m:
А кому воно треба якщо дешевше пачку тампаксів купти? :rofl_m:
Так я ж не сам пакет продаю!!! А з пачкою презервативів!!!.... Правда, використаних.... :rofl_m:
Rainbow-:drink_m:
:rofl_m:
Ви ще крутіше, ніж всякі жванецькі та задорнови віджигаєте!
На ходу анекдоти придумуєте! Зрештою, куди дітись від правди жизні?...
І я так і не поняв, чому пости потерли? На форумі заборонено гострословити?
Так тримати! Вчинки бездарних маркетологів хоча б словом, але треба жалити, жорстко жалити! А то розпоясались турки-травокури на повну катушку, такі "перли" вигортають, що ні в які ворота це не лізе...:crazy_m: Хоча б своїх "вірних" абонів пожаліли і не позорили... А то після таких мегаакцій люди про користувачів Лайфа будуть думати явно не в позитивному ключі. Асоціації - річ серйозна і слабо викорінюються.
Та такі жарти від того, що Лайф займається, то безкоштовною роздачею або в додаток до морозив і тампаксів. І звідки від такого може бути серйозне ставлення до того оператора.
Volodymyr
07.08.2007, 07:19
Ще одна асоціація - цигарка (телефон) і пачка сірників (лафові сімки):
витягуєш цигарку (телефон), чиркнув сірником (вставив сімку), не підпалив, чиркнув ще раз (іншу сімку взяв). Покурив (провів розмову). Через півгодини знову поліз за сірником (витягнув ще одну сімку) і тд. Одна розмова - одна лафова сімка. Я лминаю такі лафороздатчики десятою дорогою - руки не хочеться марати. :diablo_m_2:
я довго врубався що тут і до чого і нарешті допер :yahoo_m:
(сподіваюся мене поправлять якщо помиляюся)
1.це Rainbow дав оголошення що продає лайфа Ги-ги !
2.хтось(приколіст №1) - йому своє «фе», типу : «ти шо?!! - задаром роздають! ще й тампакси недорогі впридачу!» :smile_m_2:
3.на що Rainbow «приколовся» типу: «тампакси не цікавлять-цікавлять презервативи!» :rofl_m:
4.тоді ображений приколіст №1 взяв і вліпив Rainbow попередження і стер оголошення ! Ги-ги-ги!
мораль сей басни такова © : не сци проти вітру!
:cray_m_2:
варіант: не дуй на того хто сцить
варіант: презерватив тампаксу - не товариш
варіант: пропонуйте……
≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠ ≠≠≠≠≠≠≠≠
́́́́́́
Та ні, йому просто пропонують сексуальні послуги не першого користувння. Та щей не дівочі. А коли він відхиляє пропозицію цього сумнівного коллективу його спочатку труть...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot