PDA

Просмотр полной версии : Підключіть батьків до «Київстар»!

yUPa
16.08.2007, 17:57
Підключіть батьків до «Київстар»!

Ви хочете перестати нервувати, якщо мати довго не піднімає трубку стаціонарного телефону? Ви хочете напевно знати, чи батько часом не застудився після вашої спільної рибалки на вихідних? У Вас немає змоги кожного тижня їздити за місто до стареньких батьків, аби перевірити, чи все у них гаразд?

Нова ініціатива «Київстар» — «Підключіть батьків до «Київстар» — спрямовує увагу на важливість стосунків між батьками та дітьми. Як соціально-відповідальна компанія, «Київстар» опікується сімейними цінностями і вважає, що родинне спілкування допомагає відчувати себе більш впевнено і захищено. Адже доведено, що ті «дорослі діти», які частіше телефонують своїм батькам, ліпше переживають життєві стреси.

Керівник департаменту з корпоративних зв’язків Жанна Ревнова:
«Особисто я кожного дня, вранці та ввечері, обов’язково телефоную своїй мамі — ми мешкаємо окремо, тому бачитися часто не можемо. Я дуже ціную наші розмови — вони дають мені безцінні емоції, підтримують і надихають».

Найбільший мобільний оператор країни пропонує Вам такі переваги:
«Київстар» забезпечує стабільний і надійний мобільний зв’язок;
мережа національного оператора поєднує найвіддаленіші куточки країни, де навіть не завжди є фіксований телефонний зв’язок;
серед різноманіття тарифних планів та акційних пропозицій оператора можна вибрати той, який оптимізує витрати на мобільний зв’язок навіть найбільш ощадливих абонентів;
навіть якщо Ваші батьки майже не користуються мобільним, їм достатньо буде здійснити один платний дзвінок на рік, щоб подовжити термін дії номеру.

Ви вже відчули переваги якісного мобільного зв’язку від «Київстар». Дозвольте «Київстару» потурбуватися про Ваше спілкування з батьками.

kyivstar.net (http://kyivstar.net/press_center/news/common/?id=4198)

Rainbow
16.08.2007, 18:15
Колгосп.... :diablo_m_2:

roger
16.08.2007, 18:59
Напевне, найгірший меседж від Київстара. Ним вони просто нічого не сказали і не запропонували. Що називається язиком почесали. Просто розчаровує Київстар в останні два місяці - видохлися вже.

Smirnitskij
17.08.2007, 10:05
ну и? цены, условия? где?

КОСТЯ 2
17.08.2007, 13:37
ну и? цены, условия? где?

Они стандартные: "Звоніть частіше" :rolleyes: , только по таким ценам пусть сами звонят чаще.